INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Schimonosit de durere » De Bruyne a suferit o dublă accidentare în meciul cu Everton din Cupa Ligii

De Bruyne a trebuit să fie scos pe targă din teren  // Foto: Reuters
De Bruyne a trebuit să fie scos pe targă din teren // Foto: Reuters

Articol de - Publicat vineri, 29 ianuarie 2016 00:00

Belgianul De Bruyne a plătit cu o dublă accidentare, genunchi-gleznă, calificarea lui Man. City în finala Cupei Ligii. Va sta 6 săptămîni.

Și ce bine jucase De Bruyne pînă atunci! Introdus în minutul 66, la scorul de 1-1, belgianul reușise golul de 2-1, neregulamentar în condițiile în care Sterling îi centrase din afara terenului, și apoi îl servise pe Aguero pentru 3-1. Scor la care, după 1-2 în tur, Man. City s-a calificat în dauna lui Everton în finala Cupei Ligii (28 februarie).

Dar totul s-a transformat într-un coșmar pentru De Bruyne în final.

Într-un duel cu un adversar, atacantul lui City a căzut cu piciorul drept sub el. "Kevin a auzit o pocnitură la genunchi", dezvăluia ieri agentul său. Verdictul medicilor: ruptură parțială de ligamente la gleznă și ruptura ligamentului colateral medial la genunchi. Nu necesită operație, ci o pauză de 6 săptămîni.

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (1)
986379311381755
Lengyel Adrian  •  29 Ianuarie 2016, 13:24

Inca o data au iesit la rampa macelarii din Anglia!!! Un fotbalist tehnic trebuie sa fie *** pentru a se transfera in campionatul ala de rupatori de oase, de altel marea majoritate a acestor fotbalisti stau pe tusa accidentati minim 3-4 luni pe an!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează