INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SUEDIA

Scos la vînzare! » Ibrahimovici dat peste cap de planurile lui Milan

Articol de - Publicat luni, 28 mai 2012 00:00 / Actualizat duminica, 27 mai 2012 22:01

Căpitanul ”naţionalei” scandinave nu se mai poate concentra pentru Euro după ce a aflat că ”rossonerii” au mari probleme financiare şi vor să scape de el


Suedia a intrat în panică după ce căpitanul său a primit ieri o lovitură neaşteptată. Cu două săptămîni înaintea debutului la Euro, în meciul de la Kiev contra Ucrainei, Ibrahimovici a aflat că e pus de Milan pe lista de transferări! După două sezoane în tricoul "rossonero", Zlatan trebuie să-şi facă iar valizele.

Patronul Berlusconi s-a săturat de fiţele suedezului, ale cărui ultime declaraţii au turnat gaz peste foc. "Milan se confruntă cu probleme economice şi n-are bani pentru a achiziţiona jucătorii de calitate de care avem nevoie să luăm titlul", s-a plîns Ibra, în interviul acordat acum cîteva zile presei din Suedia, frustrat de sezonul încheiat fără nici un trofeu. Degeaba a încercat să dreagă busuiocul, susţinînd că "rămîn însă la Milan pentru că sînt fericit şi aici e casa mea". Ruptura n-a mai putut fi deloc reparată!

Corriere dello Sport a dezvăluit că "neînţelegerile cu mulţi dintre colegi, clinciurile dese cu antrenorul Allegri şi conflictele cu conducerea, provocate de excesele de personalitate şi gesturile necontrolate, nu au mai putut fi acoperite de vicepreşedintele Galliani, iar elasticul întins deja la maximum a cedat".

"Speram să vină măcar 5 jucători, dar ştiu că nu-s bani pentru un mercato spectaculos. Vreau să-mi respect însă contractul, dar în vară orice se poate întîmpla"
Zlatan Ibrahimovici, atacant Milan

9 milioane de euro este salariul anual cîştigat de Ibrahimovici la Milan, cel mai bine plătit fotbalist din Serie A

28 de goluri a reuşit Zlatan în 32 de partide în campionat. Suedezul este liderul marcatorilor în ultimul sezon, cel mai prolific din cariera sa

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (4)
kdake
kdake  •  28 Mai 2012, 13:23

Este o practica obisnuita pentru marele caracter Ibrahimovic. El pregateste "isesirea" asta de cand a inceput sezonul. Declaratia asta nu este deloc intamplatoare.

ernesto365
ernesto365  •  28 Mai 2012, 11:30

sunt suporter al lui milan ,dar ibra poate sa plece din partea mea,respect ce a facut el pentru echipa,dar are un caracter dificil. sper ca milan sa urmeze modelul dusmanilor de la juventus si sa recladesaca echipa cu jucatori tineri daca se poate din propria pepiniera.

blaustein
blaustein  •  28 Mai 2012, 10:12

Nu se mai poate concentra, sarmanul de el...e debusolat rau stiind ca echipe precum Real Madrid sau Man City abia asteapta sa puna mana pe el....

Vezi toate comentariile (4)
Comentează