INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FORFAIT

Scoţia şi Ţara Galilor au renunţat la planul de a organiza împreună EURO 2016

Articol de GSP - Publicat luni, 02 martie 2009 00:00

Federaţiile de fotbal din Scoţia şi Ţara Galilor au anunţat, luni, că au renunţat la ideea de a organiza împreună ediţia din 2016 a Campionatului European din cauza problemelor financiare, informează Reuters.

"Infrastructura necesară pentru turneu ar fi extrem de dificil de realizat şi nu ne mai putem gândi la organizarea competiţiei. Pe lângă stadioane, mai trebuie construite drumuri, terenuri de antrenament şi hoteluri, ceea ce ar implica sume foarte mari. Vrem să organizăm aici în Scoţia un turneu important, dar având în vedere dificultăţile financiare, trebuie să fim realişti, deoarece costurile vor fi imense. Obiectivul nostru acum este să ne calificăm", a explicat, luni, preşedintele Federaţiei Scoţiene de Fotbal, Gordon Smith.

Ediţia din 2012 a turneului va fi organizată de Ucraina şi Polonia, iar la el vor participa 16 echipe, urmând ca numărul lor să crească la 24 din 2016.

"Criza financiară se simte, iar noi nu vom putea îndeplini cerinţele UEFA, deşi ne propunem ca pe viitor să organizăm un turneu", a spus şi secretarul general al Federaţiei Galeze de Fotbal, David Collins.

NewsIn

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
 •  02 Martie 2009, 14:04

„Dragi colegi, suntem la sfârşitul celor 500 de ani de capitalism. Vor urma 30-40 de ani de nouă ordine mondială“, i-a informat Iliescu cu satisfacţie sâmbătă, la Sinaia, pe parlamentarii PSD. Mulţumirea sa a fost umbrită de un regret. „Eu nu o să mai prind această nouă ordine mondială. Dar voi o veţi prinde“, i-a asigurat Iliescu pe colegii săi prezenţi la reuniunea grupurilor parlamentare ale PSD. sursa: ://gandeste.org/adevaruri/iliescu-proclama-sfarsitul-capitali

Vezi toate comentariile (1)
Comentează