INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  STEAUA

Se adaptează sau nu se adaptează? O glorie a Stelei dă verdictul în cazul lui Florin Gardoş

Florin Gardos
Florin Gardos

Articol de GSP - Publicat marti, 12 august 2014 00:00 / Actualizat marti, 12 august 2014 12:32

Fostul antrenor al lui Florin Gardoş la Concordia Chiajna, Liţă Dumitru, îl felicită pe fostul jucător al Stelei pentru transferul la Southampton

"Gardoş a făcut un pas mare. O să joace într-un campionat foarte puternic. Nu cred că Southampton este o echipă slabă. În Premier League toate echipele sunt puternice.

Cred că se va adapta fără probleme, mai ales că i se potriveşte stilul de joc din Anglia. Acolo se joacă cu cu multe centrări în careul advers, iar Gardoş urcă foarte des, la fel ca Chiricheş", a declarat Liţă Dumitru pentru sportro.

150.000 de euro a plătit Steaua celor de la Chiajna ca să-l transfere pe Gardoş în 2010

81 de partide a jucat Florin Gardoş pentru Steaua

Gazeta a făcut o analiză în cinci puncte a campionatului englez. Citeşte AICI cum s-ar descurca Gardoş în Premier League!

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (24)
madskills
madskills  •  13 August 2014, 07:36
Postat de conasu_boeru pe 12 August 2014, 16:25

Ultimile transferuri afara ale Stelei sunt in suferinta ! Rusescu nu se stie pe unde mai este, Chiriches cica se bat Roma si Lazio si parca in vad pe la Atalanta sau cine stie ce echipa de B, mai nou Bourceanu vrea sa renunte la o parte din salariu ca sa nu fie imprumutat la o echipa mai modesta !! Toti au fost transferati cu surle si trambite dar se pare ca la Steaua mancau altceva ! Acum pleaca si Gardos ! Ma tem ca va avea aceeasi soarta, mai ales ca el e mai labil psihic si mai introvertit decat ceilalti !

Pai asta e nivelul fotbalui din Romania. Aici erau zmei, afara sunt trompete. E valabil pentru orice roman, nu doar pentru cei de la Steaua. Si gandeste-te, astia defilau in campionat ! Asa ca sa nu ne miram daca prin cine stie ce ocazie mai prinde vreunu de la alta echipa un transfer, ca nu mai auzim de el pana se retrage. Intre noi si vest e o prapastie enorma si talentul nu mai e de ajuns in ziua de azi sa faca diferenta. Astia saracii au carente dpdv tactic pe care e greu sa le mai corectezi la 25 de ani. Pentru binele nationalei sper sa joace des Gardos dar mira-m-as. Au zis-o pana si conducatorii ca e moale dpdv psihic. Iar ca strain la aia, trebuie sa fi de 2 ori mai bun.

conasu_boeru
conasu_boeru  •  13 August 2014, 00:17
Postat de celceeste pe 12 August 2014, 17:35

sa nu comentam de torje, alexe, tucudean... mari vedete la echipele lor :D din pacate, in romania, chiar daca nu in acte, fotbalul are o mare doza de amatorism, pe cand in tarile dezvoltate, fotbalistic, au trecut demult de acest prag.

Pai Torje de bine de rau a mai jucat pe unde a fost...Alexe a fost doar imprumutat si s-a accidentat iar Tucudean a plecat la 21 de ani s-a intors , acum vad ca ii este bine....Cred ca jucatorii pleaca ...prea repede in ziua de azi !

hardalias
hardalias  •  12 August 2014, 18:12

Asta e mai slab ca, Chiriches , pai Chiriches era fotbalist pe langa asta, asta nu o sa joace tot sezonul 7 meciuri pentru "sfinti", si nu am nimic cu el, l-am vazut la niste meciuri live, si prastie nene, mai bun e Szukala ca asta lejer.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează