INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FC BARCELONA

Selecţionerul Argentinei a făcut o declaraţie îngrijorătoare pentru fani: "Nu ştiu dacă mai există vreo posibilitate să vedem cea mai bună versiune a lui Messi"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 05 noiembrie 2014 14:54

Gerardo Martino, selecţionerul Argentinei şi fost antrenor al Barcelonei, a comentat situaţia superstarului catalanilor, Lionel Messi.

"Orice comparaţie cu cea mai bună versiune a lui Messi e dificilă. E foarte greu să ajungi la acel nivel şi să rămîi atît de sus pentru atît de mult timp, aşa cum a făcut-o el. Nu ştiu dacă vom mai avea vreo posibilitate să vedem cea mai bună versiune a lui Leo. La fel se întîmplă şi cu Barcelona atunci cînd o compară cu cea din perioada Guardiola.

Şi sezonul trecut s-a spus despre Messi că a avut un an slab, dar el a marcat 30 de goluri. Pentru orice fotbalist un sezon cu atîtea reuşite ar fi un sezon excelent, pentru el însă, care a avut şi sezoane în care a marcat 50 de goluri, evident părea că nu e într-o formă bună.

Messi a atins un nivel maxim timp de mai mulţi ani, iar ştacheta e prea sus. Îl văd pe Messi dornic să-şi recapete cea mai bună formă, deşi joacă într-o echipă care nu traversează cea mai bună perioadă a sa", a spus "Tata" Martino într-o conferinţă de presă.

Gerardo Martino a antrenat-o pe Barcelona în sezonul trecut. În august 2014, tehnicianul de care va împlini 52 de ani luna aceasta a fost instalat pe banca Argentinei.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (21)
zurix
zurix  •  05 Noiembrie 2014, 17:46
Postat de kkkotto07 pe 05 Noiembrie 2014, 15:22

jucator lenes ca Messi nu am vazut, de, e superstar.

Si pisica neagra care a intrat pe teren a alergat mai mult decat Pessica...:-)))

zurix
zurix  •  05 Noiembrie 2014, 17:44

Hehehe la Messica nu mai functioneaza hormoneii? Oare de ce ii vine rau meci de meci? Sa nu se retraga la 29 de ani :-))))

steaua.libera
steaua.libera  •  05 Noiembrie 2014, 17:42

Pentru asta exista o singura solutie: Messi la Real Madrid! :))

Vezi toate comentariile (21)
Comentează