INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FIFA

Sepp Blatter acuză UEFA de complot la proximul scrutin prezidenţial: ”Vor să mă cureţe!”

Ales în 1998, Blatter va candida iar la alegerile din 29 mai, organizate cu prilejul Congresului de la Zurich
Ales în 1998, Blatter va candida iar la alegerile din 29 mai, organizate cu prilejul Congresului de la Zurich

Articol de - Publicat marti, 27 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat luni, 26 ianuarie 2015 22:00

Preşedintele forului mondial s-a plîns că ”opoziţia de la Nyon nu are curaj să mă înfrunte direct” şi a anunţat că dacă nu va fi reales se face ziarist radio, ”visul meu dintotdeauna”.

Sepp Blatter contraatacă în cursa pentru a pune mîna pe al cincilea mandat la preşedinţia FIFA. Elveţianul de 78 de ani acuză UEFA, şi indirect pe Michel Platini, de manevre menite să-l dea jos din fruntea forului mondial, prin lansarea candidaturii Principelui Iordaniei, Ali Bin Husein, însă şi a fostului internaţional francez David Ginola: "Vor să scape de mine, iar opoziţia vine de la Nyon!"

În interviul acordat CNN, Blatter a explicat că "UEFA n-are curajul să mă înfrunte deschis. Le cer respect şi să mă lase în pace! Pentru că în fotbal trebuie să înveţi să cîştigi, dar şi să pierzi. Mi-e indiferent dacă rămîn sau nu preşedinte".

Elveţianul ştie ce va face dacă va părăsi FIFA: "Imediat o să merg la radio. A fost visul meu dintotdeauna să lucrez ca ziarist radio şi sigur se va împlini".

"Misiunea mea nu s-a sfîrşit. Am pornit în 2011 un proces de reformare şi mi-ar plăcea să-l duc la capăt, dovedind că fotbalul e mai mult decît un joc" (Sepp Blatter, preşedinte FIFA)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează