INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG

Serge Aurier a fost exclus din lotul lui PSG înaintea meciului cu Chelsea, după ce și-a insultat antrenorul: ”Blanc e un homo!”

Serge Aurier a venit în 2014 la PSG, transferându-se de la Toulouse Foto Guliver/GettyImages
Serge Aurier a venit în 2014 la PSG, transferându-se de la Toulouse Foto Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat luni, 15 februarie 2016 00:00

Mâine, PSG joacă la Paris turul "optimilor" Ligii cu Chelsea, dar Serge Aurier a dispărut din lot.

A apărut într-o discuție halucinantă cu fanii roș-albaștri pe Periscope, aplicație destinată telefoanelor cu sistem de operare android ce îți permite să transmiți conținut video live către toată lumea. Și n-a fost iertat.

Întrebat dacă antrenorul Laurent Blanc se înfurie deseori, fundașul dreapta în vârstă de 23 de ani a răspuns: "E un homo!". N-a fost tot. "Se ia Blanc de Zlatan?", a vrut altcineva să afle. Aurier, vulgar: "Îi ia c... lui Zlatan!". Dar Ibrahimovici vă pune sub presiune în vestiar?

"Frate, uită-te la mutra mea, crezi că mă poate pune Zlatan sub presiune?"
Serge Aurier, fundaș PSG

A încheiat luând peste picior un alt coechipier. Pe Di Maria: "E doar o păpușă!".

Internaționalul ivorian, cu 25 de selecții pentru echipa "elefanților", era deja rău văzut de șefii parizienilor. Sezonul trecut, după Chelsea - PSG 2-2, în returul "optimilor" CL, Aurier l-a insultat pe Twitter pe arbitrul Bjorn Kuipers: "Fiu de târfă mizerabilă". A fost suspendat 3 etape de UEFA.

19 meciuride Ligue 1 (din 26 de etape) a jucat Aurier în acest sezon la PSG (două goluri, două assisturi)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează