INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CUPA SPANIEI

Peste Messi și Ramos! În ziua „clasicului” Real Madrid - Barcelona, Busquets e în fața unei mari performanțe

Sergio Busquets // foto: Imago Images
Sergio Busquets // foto: Imago Images

Articol de - Publicat joi, 02 martie 2023 11:01 / Actualizat joi, 02 martie 2023 13:32

Sergio Busquets (34 de ani) va deveni astăzi fotbalistul cu cele mai multe prezențe în El Clasico. Este de așteptat ca mijlocașul defensiv „blaugrana” să înceapă ca titular duelul Real Madrid - Barcelona din semifinalele Cupei Spaniei.

  • Real Madrid - Barcelona, turul semifinalelor Cupei Spaniei, se va juca în această seară, de la ora 22:00, liveTEXT pe GSP.ro și televizat de DigiSport 1.

Înaintea duelului din această seară, Sergio Busquets, Lionel Messi și Sergio Ramos împart onoarea de a avea cele mai multe apariții în duelurile Barcelona versus Real Madrid, câte 45 pentru fiecare.

Astăzi s-a judecat al doilea termen al recursului privind palmaresul Stelei » GSP oferă toate detaliile: Un fan a strigat: „Noi cu cine să ținem, cu pușcăriașii?”
Proces FCSB - CSA STEAUA
Astăzi s-a judecat al doilea termen al recursului privind palmaresul Stelei » GSP oferă toate detaliile: Un fan a strigat: „Noi cu cine să ținem, cu pușcăriașii?”

Sergio Busquets, pe cale să devină jucătorul cu cele mai multe apariții în „El Clasico”

Cel mai probabil, Busquets va fi titular la partida din această seară, din semifinalele Cupei Spaniei, ceea ce îl va transforma în lider solitar în acest clasament. Messi și Ramos nu-l mai pot egala, ambii evoluează acum în Franța, la PSG.

Busquets are ocazia să ajungă la 48 de astfel de meciuri în acest sezon. Real Madrid și Barcelona se vor mai înfrunta în două rânduri, exceptând duelul din această seară: o dată în returul semifinalelor Cupei, o dată în campionat, pe „Camp Nou”.

Karim Benzema are 40 de dueluri Real Madrid vs. Barcelona la activ

Dintre jucătorii în continuare legitimați la Real Madrid și Barcelona, singurul care ar putea amenința supremația lui Busquets este Karim Benzema.

Atacantul francez are 40 de apariții, poate ajunge la 43 în acest sezon, însă ar mai avea nevoie de cel puțin două sezoane la echipa „blanco” pentru a-l egala pe Busquets. Asta în condițiile în care mijlocașul Barcelonei n-ar mai continua pe „Camp Nou” mai departe de această vară, scenariu probabil în condițiile actuale.

Peste Messi și Ramos! În ziua „clasicului” Real Madrid - Barcelona, Busquets e în fața unei mari performanțe
Karim Benzema a înscris 13 goluri și a pasat decisiv de 10 ori contra Barcelonei

Benzema a mai jucat de 3 ori contra Barcelonei în perioada 2007-2009, când era legitimat la Olympique Lyon.

De când a semnat cu Real Madrid, înainte de sezonul 2009/2010, a ratat 5 meciuri contra Barcelonei: de 4 ori a fost rezervă neutilizată, o dată accidentat și nu a prins lotul.

Tot despre El Clasico: 

Real Madrid - Barcelona, în Cupa Spaniei » Cum arată echipele probabile: absență de marcă pentru catalani + cine e favorită la pariuri

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează