INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

video Sergio Ramos, copleșit de emoție la revenirea la Sevilla: „O senzație care nu poate fi descrisă în cuvinte. Acum pot muri în pace!”

Sergio Ramos, copleșit de emoție la revenirea la FC Sevilla. Foto: Instagram
Sergio Ramos, copleșit de emoție la revenirea la FC Sevilla. Foto: Instagram

Articol de - Publicat luni, 18 septembrie 2023 13:53 / Actualizat luni, 18 septembrie 2023 14:13

Sergio Ramos (37 de ani), integralist la începutul celei de-a doua experiențe la Sevilla, a trăit duminică momente unice la întoarcerea acasă după 18 ani. Fanii andaluzi l-au aplaudat și i-au rezervat o primire impresionantă la meciul cu Las Palmas (1-0).

FC Sevilla a făcut primele trei puncte în acest campionat, părăsind ultima poziție a clasamentului, după 1-0 cu Las Palmas. Însă știrea meciului de pe „Ramon Sanchez Pizjuan” a fost debutul lui Sergio Ramos, la a doua aventură în tricoul formației andaluze. 

Adrian Mutu, desființat în Azerbaidjan: „A cheltuit bani mulți pe transferuri și situația e mizerabilă. Vom regreta demiterea lui Reghecampf”
AZERBAIDJAN
Adrian Mutu, desființat în Azerbaidjan: „A cheltuit bani mulți pe transferuri și situația e mizerabilă. Vom regreta demiterea lui Reghecampf”

Întors acasă după 18 ani, fundașul central de 37 de ani a jucat toate cele 90 de minute și s-a simțit extraordinar. Suporterii alb-roșiilor i-au asigurat o primire nemaipomenită. 

„Este o senzație greu de descris în cuvinte, o emoție foarte mare, pe care am mai trăit-o și cu o zi înainte la prezentarea oficială. Acum pot muri în pace, așa cum le-am zis și părinților mei!”, a spus fundașul spaniol, aproape cu lacrimi în ochi.

Sergio Ramos, copleșit de emoție la revenirea la FC Sevilla

Încă de la încăzire fanii l-au aplaudat și și-au venerat idolul, meciul trecând în plan secund. „Le-am simțit afecțiunea și mi-a fost dor de atmosfera pe care o creează pe stadion. Aș spune că mai presus decât victoria cu Las Palmas (1-0) sunt momentele de fericire petrecute alături de prieteni, colegi, familie și suporteri

Aici este punctul de pornire pentru o serie bună de rezultate. Nu mai jucasem de trei luni, dar am intrat repede în dinamica meciului și m-am reacomodat. Cred că puteam să câștigăm la o diferență mai mare, am avut 26 de ocazii”.

VIDEO. Rezumatul meciului FC Sevilla - Las Palmas (1-0)

Antrenorul Jose Luis Mendilibar l-a lăudat pe Sergio Ramos: „E un geniu total”

Și antrenorul Jose Luis Mendilibar l-a lăudat pe Ramos: „Este unul dintre fotbaliștii care vorbesc pe teren, un geniu total căruia îi place să urce în atac și să șuteze la poartă. Sergio a condus foarte bine echipa în teren, a jucat încântător, dar va trebui să se adapteze la stilul nostru, mai direct și cu posesie în terenul advers”.

Citește și:

Gică Hagi mai dă o lovitură! Își vinde perla pe o sumă importantă

Rapid explică de ce Rrahmani a refuzat să vină la interviuri: „Vrem să precizăm asta”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
maradona79
maradona79  •  18 Septembrie 2023, 16:07

Respect, Sergio Ramos!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează