INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA / WOLVERHAMPTON - MAN. UNITED 2-1

Seria invincibilă a lui Manchester United a fost întreruptă de Wolverhampton » Game over

Articol de - Publicat luni, 07 februarie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 06 februarie 2011 21:23

Invincibili în ultimele 29 de meciuri, "Red Devils" au fost învinşi de Wolves, ultimii în Premier League

De zece luni dura seria fără înfrîngere a lui ManU. Alex Ferguson spera să depăşească recordul "tunarilor" de la Arsenal, 49 de meciuri consecutive de invincibilitate în sezonul 2003-2004. Dar s-a oprit la Wolverhampton, "lanterna" Angliei, echipă care şocase Premier League şi cînd cîştigase cu 1-0 şi la Liverpool, şi în faţa lui Chelsea.

"În repriza a doua n-a mers nimic şi n-am reuşit să mai egalăm. Păcat. A fost o cursă frumoasă", a spus Sir Alex. "Am fost mîndru de băieţii mei, dar azi nu m-au mulţumit".

Managerul n-a uitat că, pe 17 ianuarie 2004, Wolves, ultimii clasaţi, îi băteau acasă pe "diavoli" (şi atunci primii) cu 1-0. Într-un campionat cîştigat de Arsenal. Acum, MU are încă 4 puncte avans.


ZIUA NEBUNĂ DIN PREMIER LEAGUE

41 de goluri în 8 meciuri; cele mai multe într-o zi de Premier League din 1993

7 penaltyuri transformate într-o zi; din nou, record în Premier League

4 goluri a avut în faţă Arsenal la Newcastle; prima echipă din PL care nu profită de un asemenea avantaj (4-4)

I-au bătut cu tot cu Torres!
Degeaba a investit Chelsea 83 de milioane de euro lunea trecută! A pierdut acasă aseară (0-1) cu Liverpool şi poate spune adio titlului! Debutul lui Torres în trupa lui Ancelotti (foto stînga, în duel cu Agger), produs chiar contra foştilor colegi, nu a oferit artificiile visate. Cu 3 zile de antrenament la Londra, "El Nino" s-a văzut în prima repriză doar cînd Carragher l-a blocat în clipa şutului. Cel mai aproape de gol a fost Maxi Rodriguez, "transversală" din 4 metri, singur cu poarta goală! Torres a rezistat doar 65 de minute şi a prins pe margine golul semnat de Raul Meireles. Primul al lui Liverpool după mai mult de 10 ore pe "Stamford Bridge"!

Di Matteo, out!
Managerul italian care l-a adus pe Gabi Tamaş la West Bromwich Albion, dar care l-a şi trimis în tribună pe fundaşul român după jocul slab din ultimele meciuri, a fost dat afară ieri de la WBA. Roberto Di Matteo, 40 de ani, a fost înlocuit momentan de secundul Michael Appleton după eşecul cu Man. City (0-3).

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează