INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MONDEN

Shakira, dezvăluire neașteptată! Gest romantic pentru Pique și detalii despre conflictul dintre fotbalist și Guardiola: „O relație tensionată, i-a zis: «Pleci tu sau plec eu!»

Articol de - Publicat luni, 19 iunie 2023 10:18 / Actualizat luni, 19 iunie 2023 15:57

Shakira a făcut mai multe dezvăluiri despre relația cu Gerard Pique. Cântăreața columbiană se află în mijlocul unui proces în care e acuzată că ar fi fi fraudat statul spaniol cu 14,5 milioane de euro în perioada 2011-2014.

Pentru a dovedi că nu a locuit în Spania înainte de 2015, deci nu avea obligația de a plăti taxe acolo, Shakira a povestit mai multe detalii despre cum a început relația cu Pique, cel cu care are doi copii, Milan și Sasha. Ea susține că nu a făcut decât să muncească și să călătorească, fără să aibă domiciliul în Spania în primii ani ai relației cu Pique.

Ghici cine s-a întors » Ivana Knoll, din nou atracția numărul 1 în tribune, la finala Ligii Națiunilor
LIGA NAȚIUNILOR
Ghici cine s-a întors » Ivana Knoll, din nou atracția numărul 1 în tribune, la finala Ligii Națiunilor

Shakira: „Zburam deasupra Barcelonei și l-am întrebat pe pilotul avionului dacă pot ateriza”

Shakira și Pique s-au cunoscut la Campionatul Mondial din Africa de Sud din 2010, dar abia un an mai târziu au confirmat relația. Momentul despre care a vorbit în fața Instanței datează din 2011, când se afla într-un turneu mondial și își încheiase relația cu argentinianul Antonio de la Rúa.

„Îmi amintesc că am călătorit din Marrakech până în Croația. Zburam deasupra Barcelonei și l-am întrebat pe pilotul avionului dacă pot ateriza pentru scurt timp doar pentru a-i da un sărut lui Gerard. A fost cel mai romantic lucru pe care l-am făcut vreodată în viața mea”, a spus Shakira, încercând să convingă judecătorul că nu locuia în Spania, ci doar îl vizita pe Pique cât de des putea.

„Am început să mă întâlnesc cu Gerard și, dacă aveam puțin timp liber, preferam să mă duc să-l văd pe el și nu să mă duc în Bahamas să mă întâlnesc cu fostul meu iubit", a mai spus Shakira, care pe durata relației cu De la Rua cumpărase o casă în Bahamas.

Shakira la The Tonight Show Starring Jimmy Fallon (foto: instagram/fallontonight)
Shakira (foto: Instagram)
Shakira (foto: Instagram)
Shakira (foto: Instagram)
Shakira (foto: Instagram)
+45 FOTO

El Pais scrie că Shakira a cumpărat, în 2004, o casă în Nassau, unde a locuit cu partenerul ei de atunci, Antonio de la Rúa. Trei ani mai târziu, Bahamas i-a acordat un permis de ședere permanentă. După ce Parchetul spaniol a depus o plângere împotriva cântăreței, apărarea acesteia a folosit permisul ca dovadă a faptului că avea rezidență fiscală în arhipelag. Dar autoritățile fiscale spaniole au demontat alibiul cu argumentul că este vorba de un certificat pe care autoritățile din această țară îl eliberează celor care cumpără o casă de o anumită valoare, indiferent dacă au sau nu reședința acolo.

În ciuda relației pe care o avea cu Pique în acea perioadă, Shakira susține că nu a petrecut în Spania cele 183 de zile din an (jumătate de an plus o zi) cerute de lege pentru a fi considerată rezidentă fiscală. O afirmație pe care agenția fiscală spaniolă a încercat să o demonteze cu un calendar detaliat al acelor ani pe care l-a prezentat instanței.

„În 2011, când am început să mă întâlnesc cu el, abia ne vedeam. Avea 23 de ani, cu 10 ani mai tânăr decât mine. Jucător de fotbal, chipeș, cu o reputație de playboy... Era un copil sălbatic la acea vreme. Acum, este un tip grozav, dar pe atunci era nebun și nu aveam nicio garanție că lucrurile vor funcționa sau că vom întemeia o familie. Nu mi-am imaginat niciodată că voi trăi în această țară pentru acest puști cu barbă care arăta uimitor. Nu știam ce vrea tipul ăsta de la mine. Poate că voia să se distreze și nu era ceva pe termen lung”

Deși în 2013 l-a născut, la Barcelona, pe Milan, primul copil cu Pique, artista susține că nu s-a stabilit nici atunci în Barcelona. „Este greu de înțeles, dar în timpul sarcinii lucram 14 ore pe zi. Îmi amintesc că eram pe scenă cu burta mea mare, făcând acele mișcări pe care le fac... Cred că arătam ridicol. Am programat cezariana pentru că aveam un contract cu The Voice. M-am dus în sala de nașteri machiată. Am născut și mi-am luat copilul nou-născut cu mine. L-am purtat peste tot cu mine, ca acele mame indigene care își poartă copiii în spate. L-am alăptat pe platoul de filmare al emisiunii la fiecare 3 ore”.

Shakira susține că și-ar fi dorit să nască în SUA, dar la insistențele lui Pique a născut la Barcelona. Abia după nașterea celui de-al doilea copil, Sasha, în 2015, cântăreața spune că a decis să se mute în Spania. „Milan mergea la școală și lucrurile s-au schimbat. În acest moment suntem o familie stabilă, deși nu vom fi niciodată un cuplu complet convențional”.

În calendarul detaliat prezentat de FISC se arată că există documente care ar dovedi că Shakira s-a aflat în Spania mai mult de 183 de zile pe an în perioada 2011-2014, acuzații negate vehement de artistă.

Eram o nomadă, o persoană fără rădăcini și fără stabilitate. Am călătorit într-un ritm atât de intens încât mă aflam în trei țări diferite în aceeași zi. Este unul dintre cele mai mari prețuri pe care a trebuit să le plătesc pentru cariera mea. Muzica mea se auzea în toată lumea în acei ani. Eram peste tot, am petrecut mai mult timp în avion decât orice pilot.

- Shakira

Ea a vorbit și despre momentele mai puțin plăcute trăite cu fostul apărător catalan: „Relația noastră a fost foarte tumultoasă, pentru că viețile noastre profesionale nu se potriveau, era ca și cum am pune ulei și apă împreună. Eu eram un globe-trotter, iar el trebuia să respecte un program”.

Shakira dezvăluie relația tensionată dintre Gerard Pique și Pep Guardiola: „Pleci tu sau plec eu!”

Sursa citată a mai publicat și alte declarații făcute de Shakira despre Pique în timpul procesului. Din ele se înțelege că relația dintre fundașul Barcelonei și Pep Guardiola, antrenorul echipei la acea vreme era una dificilă: „Gerard a avut o relație destul de complicată cu Barça. Cu Guardiola a avut o relație foarte tensionată, de tipul «Pleci tu sau plec eu!». A fost o situație care l-a făcut să sufere foarte mult", a adăugat ea.

Acuzarea cere pedeapsa cu închisoarea pentru Shakira și, pe lângă asta, plata unei amenzi uriașe: 23,7 milioane de euro (25,9 milioane de dolari). Artista neagă toate acuzațiile care i se aduc.

Presa din Spania anunță că Gerard Pique se însoară cu Clara Chia

Gerard Pique (36 de ani) și Clara Chia (24 de ani) se căsătoresc după numai un an de relație. 

Presa spaniolă scrie că fostul fundaș central al Barcelonei s-a interesat deja de inelul de logodnă și ar urma să facă anunțul pe 24 iunie, chiar la nunta fratelui său, Marc Pique, cu Maria.

Pique ar fi vrut să-i aibă alături la nunta fratelui său pe cei doi copii pe care-i are cu Shakira, pentru a fi de față când va face anunțul că se căsătorește cu Clara Chia, însă cântăreața columbiană nu a fost de acord.

Vezi și:

Nu se ascund » Emma Răducanu, relație cu un fotbalist, fiu de miliardar
RELAȚIE
Nu se ascund » Emma Răducanu, relație cu un fotbalist, fiu de miliardar
Fosta soție a fotbalistului de la Borussia Dortmund a pozat topless pe coperta Playboy: „Fac ceea ce am chef”
METROSPORT
Fosta soție a fotbalistului de la Borussia Dortmund a pozat topless pe coperta Playboy: „Fac ceea ce am chef”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
VanBasten
VanBasten  •  20 Iunie 2023, 12:25

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

anti_fcsb_bayern_real_juve
anti_fcsb_bayern_real_juve  •  19 Iunie 2023, 16:19

Coana Shakirita este asteptata la doamna Mirela la Acces Direct.

laurkro
laurkro  •  19 Iunie 2023, 10:47

Vai, ce știre sportiva! Mulțumim din inima Andrei Mocanu pentru aceste articole care ne ridica nivelul de educație. Oare ce ne-am face fără aportul ei uriaș? Zi după zi, ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează