GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  RELAȚIE

Nu se ascund » Emma Răducanu, relație cu un fotbalist, fiu de miliardar

Emma Răducanu (20 de ani, 128 WTA) are o nouă relație, cu Carlo Agostinelli (21), un atacant de la echipa de fotbal a Universității Stanford/ foto: Instagram @Carlo Agostinelli +46   FOTO
Emma Răducanu (20 de ani, 128 WTA) are o nouă relație, cu Carlo Agostinelli (21), un atacant de la echipa de fotbal a Universității Stanford/ foto: Instagram @Carlo Agostinelli

Articol de - Publicat sambata, 17 iunie 2023 13:10 / Actualizat sambata, 17 iunie 2023 13:42

Emma Răducanu (20 de ani, 128 WTA) are o nouă relație, cu Carlo Agostinelli (21), un atacant de la echipa de fotbal a Universității Stanford.

Sportiva cu origini române și noul său iubit au fost împreună în vacanță, în Mexic, de unde au postat împreună o fotografie.

Emma Răducanu și Carlo Agostinelli/ foto Instagram Carlo Agostinelli
Emma Răducanu în Vogue
Emma Răducanu / Sursă foto: instagram.com/emmaraducanu/
+42 FOTO

Carlo Agostinelli este fiul mult mai cunoscutului Robert Agostinelli, un om de afaceri italo-american, cu o avere estimată de Forbes la un miliard de dolari americani.

Carlo este născut în Paris și chiar a dat probe de joc la PGS în trecut. Pentru Stanford, are 12 goluri în 19 meciuri în sezonul trecut.

Emma Răducanu și-a schimbat din nou antrenorul

Campioana de la US Open 2021 a anunțat că a renunțat la un nou antrenor, Sebastian Sachs, după 6 luni de colaborare.

„Mi-a plăcut stilul lui Seb și să lucrez cu el, din nefericire circumstanțele au făcut imposibil, pentru ambii, să continuăm în acest moment. De aceea, am decis să mergem pe drumuri separate. Îi urez numai bine în continuare", a notat Emma.

Cei doi lucrau de șase luni, iar britanica era la a cincea schimbare de antrenor de când a câștigat titlul la US Open, în septembrie 2021.

Citește și:

Stefanos Tsitsipas confirmă relația cu Paula Badosa: „Da, suntem un cuplu! Este ceva extrem de rar să-ți găsești sufletul-pereche”
IDILĂ
Stefanos Tsitsipas confirmă relația cu Paula Badosa: „Da, suntem un cuplu! Este ceva extrem de rar să-ți găsești sufletul-pereche”
Iga Swiatek a absolvit a doua oară, la Academia lui Rafael Nadal! » Ce a făcut liderul WTA în Spania
CEREMONIE
Iga Swiatek a absolvit a doua oară, la Academia lui Rafael Nadal! » Ce a făcut liderul WTA în Spania

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (15)
dante69
dante69  •  18 Iunie 2023, 08:28

Foarte frumos. In lumea lor probabil ceva trecător. Banii nu aduc fericirea. Dar cine stie, ea oricum cu tenisul a terminat. Decat s-o suspende pe Halep care a muncit din greu sa obțina ceva, mai bine federația internațională le- ar verifica pe cele câteva adolescente care au obținut niste succese pasagere foarte dubioase.

johny2003
johny2003  •  17 Iunie 2023, 23:08
Postat de danglumetu pe 17 Iunie 2023, 19:08

Doamne, uritica mai e!

Asta s-a vrut a fi o "gluma?!?"

johny2003
johny2003  •  17 Iunie 2023, 23:04

Ce pretentii *** au gesepistii! Ei vor ca Emma Raducanu sa se ascunda de ei, care sunt de o importanta neglijabila?!? )))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează