SPORTURI  »  TENIS  »  IDILĂ

FOTO Stefanos Tsitsipas confirmă relația cu Paula Badosa: „Da, suntem un cuplu! Este ceva extrem de rar să-ți găsești sufletul-pereche”

Articol de - Publicat joi, 15 iunie 2023 17:18 / Actualizat joi, 15 iunie 2023 20:40

Aflat la Stuttgart pentru turneul ATP 250 care face parte din pregătirea dinaintea Wimbledon-ului, Stefanos Tsitsipas, #5 ATP, a vorbit despre multimediatizata sa legătură cu Paula Badosa, fostă #2 WTA

Grecul este favorit principal în turneul de la Stuttgart, acolo unde a ajuns după ce a acceptat o invitație din partea organizatorilor. Vorbind despre prezența sa în Germania, Tsitsipas a spus că „la Stuttgart este mereu un loc bun pentru a începe seria concursurilor pe iarbă. Ceea ce au construit aici este excelent.

Îmi place să joc tenis într-un club adevărat. Prefer genul acesta de tradiție, așa pot să mă bucur mai mult de turneu. Am avut deja o petrecere a jucătorilor grozavă. Stuttgartul are unul dintre acele concursuri pe care ți-ar plăcea să le joci mai des”, a spus Stefanos, citat de Bild.

Stefanos Tsitsipas: „Nu e nevoie de fotograf la Stuttgart”

El a fost întrebat, inevitabil, și despre relația cu Paula Badosa, a 34-a jucătoare a lumii, dar fostă număr 2 WTA. Una care a surprins și a cărei natură romantică a fost chiar pusă la îndoială de fani și nu numai. Interogat dacă ar trebui ca un fotograf să stea cu ochii pe loja sa pentru a urmări dacă spaniola este acolo, Stefanos a izbucnit în râs.

„Nu, nu e nevoie. Ea are o accidentare serioasă, încearcă să revină la Wimbledon. De aceea, recuperarea este foarte importantă”, a spus grecul, referindu-se la fractura de stres la coloană suferită de iberică în timpul turneului de la Roma. Îi doresc tot binele, așa cum și ea vrea ce e mai bun pentru mine. E o colaborare atât de frumoasă. Nu e nevoie de fotograf la Stuttgart, vă asigur”, a spus el.

Sursă foto: Instagrm @paulabadosa
+20 FOTO

Stefanos Tsitsipas: „Suntem suflete-pereche”

„Ai spus colaborare? E vorba doar despre prietenie sau sunteți un cuplu?”, a venit următoarea întrebare. „Nu ar putea fi o colaborare în acest sens. Da, suntem un cuplu, dar nu doar atât. Suntem suflete-pereche. Aceasta ar fi cea mai bună definiție. Este ceva extrem de rar să-ți găsești sufletul-pereche. Dacă o veți întreba pe Paula, vă va spune exact același lucru”, a explicat Tsitsipas.

„E ciudat cum funcționează lumea, nu e așa?”, s-a mirat grecul când i s-a spus că lumea a dat mai puțină atenție eliminării de la Roland Garros, concentrându-se în schimb pe viața sa personală. „Arată oare ca și cum nu e ceva clar?”, a replicat Stefanos. „Vă pot spune așa: am întâlnit-o pe femeia vieții mele. Și o spun foarte ferm. Niciodată nu m-am simțit atât de atras, nu am găsit atât de multă frumusețe la o femeie.

Stefanos Tsitsipas confirmă relația cu Paula Badosa: „Da, suntem un cuplu! Este ceva extrem de rar să-ți găsești sufletul-pereche”
Stefanos Tsitsipas și Paula Badosa

I-am spus Paulei acest lucru și mi-a răspuns că simte la fel. M-am bucurat să aud asta. Este o conexiune spirituală, suntem pe aceeași lungime de undă. Este o experiență atât de frumoasă! Nu cred că prea multă lumea are asemenea legătură cu cineva.

Atunci călătorești peste tot în lume, asta cauți. Îți închipui că vei găsi undeva, departe, dar uneori este chiar în fața ta”, a încheiat Tsitsipas.

Grecul a avut anterior o relație sentimentală cu o compatrioată, Theodora Petalas. Ea locuiește la Londra, unde lucrează la o agenție de branding și marketing. Înainte a stat câțiva ani la New York, a studiat la NY University, absolvind cu o diplomă în arte, după care a făcut un master în project management și tehnologie.

Stefanos Tsitsipas confirmă relația cu Paula Badosa: „Da, suntem un cuplu! Este ceva extrem de rar să-ți găsești sufletul-pereche”
Theodora Petalas, fosta prietenă a lui Tsitsipas, la turneul de la Viena 2021 Foto Guliver/GettyImages

Citește și: 

Transformare fabuloasă în 4 zile » Cum arată acum arena „Philippe-Chatrier”, gata să găzduiască finala unui alt sport! 15.000 de bilete vândute în câteva ore
INEDIT
Transformare fabuloasă în 4 zile » Cum arată acum arena „Philippe-Chatrier”, gata să găzduiască finala unui alt sport! 15.000 de bilete vândute în câteva ore
Iga Swiatek a absolvit a doua oară, la Academia lui Rafael Nadal! » Ce a făcut liderul WTA în Spania
CEREMONIE
Iga Swiatek a absolvit a doua oară, la Academia lui Rafael Nadal! » Ce a făcut liderul WTA în Spania

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
miciBIO
miciBIO  •  16 Iunie 2023, 10:35

Doi amețiți, par din alt film. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cronicaruldefotbal
cronicaruldefotbal  •  16 Iunie 2023, 07:43

Gr3cul e cancerul femeilor!))) Se duc duminica la biserica si se roaga sa l adyca in patul lor! L a zapacit "sucesul" si pe asta

tarnaveanu
tarnaveanu  •  16 Iunie 2023, 00:36

Sufletul pereche ține cam cât țin hormonii. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează