INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  JUVENTUS

Și proba B a ieșit pozitivă! Final de carieră pentru Pogba?!

Paul Pogba, contract reziliat? Riscă să-și încheie cariera. Foto: Imago Images
Paul Pogba, contract reziliat? Riscă să-și încheie cariera. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat vineri, 06 octombrie 2023 16:43 / Actualizat vineri, 06 octombrie 2023 16:43

Paul Pogba, 30 de ani, riscă o pedeapsă cuprinsă între 2 și 4 ani, după ce a testat pozitiv la testosteron pe 20 august. Jurnalistul italian Fabrizio Romano a anunțat că și proba B a ieșit pozitivă și acum se așteaptă o reacție din partea lui Juventus, cu care e sub contract până-n 2026.

Găsit dopat cu testosteron, pe 20 august, Paul Pogba ar putea fi obligat să-și încheie cariera. Și rezultatul probei B, publicat astăzi, este pozitiv, astfel că pe fostul internațional francez, 30 de ani, îl așteaptă o suspendare pe mai mulți ani.

Lionel Messi, înapoi la Barcelona, în ianuarie? Detalii explozive
SPANIA
Lionel Messi, înapoi la Barcelona, în ianuarie? Detalii explozive

Juventus îi poate rezilia contractul unilateral

Știrea a fost publicată pe platforma „X”, fostul Twitter, de unul dintre cei mai bine informați jurnaliști din Europa, italianul Fabrizio Romano. Inclusiv Gazzetta dello Sport și Corriere dello Sport au confirmat-o ulterior.

Romano precizează, totodată, că este așteptată o reacție din partea lui Juventus Torino, cu care campionul mondial din 2018 are contract până-n 2026. Clubul i-l poate rezilia unilateral.

Testat pozitiv la un meci cu Udinese

Conform Gazzetta dello Sport, Pogba a fost depistat pozitiv la o testare realizată pe 20 august, după prima etapă din Serie A 2023/2024, când francezul a fost rezervă neutilizată la Juventus într-un meci cu Udinese (3-0). Acum, mijlocașul riscă o pedeapsă drastică, cuprinsă între 2 și 4 ani.

Testosteronul nu poate fi folosit de sportivi, fiind inclus pe lista neagră a substanțelor interzise de Agenția Mondială Anti-Doping (WADA). Motivul? El ajută la dezvoltarea forței și a masei musculare, informează sciencedirect.com.

Paul Pogba: "Am vrut să mă las de fotbal"

După meciul de la Udine, Pogba a debutat în noul campionat, jucând 52 de minute în total în partidele cu Bologna (1-1) și cu Empoli (2-0), după care s-a accidentat din nou la coapsă!

El tocmai mărturisise într-un interviu acordat postului TV Al Jazeera că a vrut să se lase de fotbal: „Nu mai voiam să am bani! Îmi doresc să stau alături de persoane normale. În astfel de condiții o să mă iubească pe mine și nu pentru faimă și banii din cont. Câteodată viața este dură, dar eu nu mă voi da bătut".

161de minute a bifat Paul Pogba, reușind doar o pasă decisivă, în cele zece meciuri jucate pentru Juventus în toate competițiile sezonului trecut

Pleacă Luka Modric? Carlo Ancelotti: „Asta îl afectează”

„Cu cine ai venit din familie?” » Jose Mourinho, discurs emoționant după victoria cu 4-0, de braț cu un debutant de 19 ani: „Copiii țipau, strigau, nimeni nu le dădea drumul la porți”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
DMA87
DMA87  •  06 Octombrie 2023, 21:06

This is the end...

kratosdoom
kratosdoom  •  06 Octombrie 2023, 17:58

oricum are destui bani ***** asta. pacat ca nu l-au prins la 17 si ani si nu i-au dat 5 ani suspendare. acum este prea tarziu,deja are zecile de milioane de euro. pacat.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează