INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PRIMERA DIVISION / ATLETICO MADRID

Simao Sabrosa îl apără pe Ujfalusi: "Nu trebuie tratat ca un criminal! N-a vrut să-l rupă pe Messi"

Articol de - Publicat marti, 21 septembrie 2010 00:00

Presa spaniolă, şi nu numai, a dezbătut în ultimele zile intrarea tare a cehului Tomas Ujfalusi la Leo Messi, argentinianul Barcelonei avînd nevoie de două săptămîni de pauză. Căpitanul "plăpumarilor" de la Atletico, cel puţin în partida cu catalanii, portughezul Simao Sabrosa i-a luat ieri apărarea coechipierului său: "Ujfalusi n-a vrut să-l rupă pe Messi, pur şi simplu a vrut să-i stopeze acestuia drumul spre poarta noastră. Se vede că n-a fost o intrare criminală, deşi se poate spune că este una hotărîtă. Aşa joacă Tomas, aşa e şi la antrenamente, un tip care dă totul pentru meseria lui. Eu cred că este nedrept faptul că s-a analizat acel fault în toate felurile posibile, iar Ujfalusi a fost tratat de parcă ar fi făcut cel mai mare rău din istoria lumii! Noi sîntem alături de colegul nostru", a declarat mijlocaşul madrilenilor.

Ujfalusi riscă să ia între 4 şi 12 etape de suspendare.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
alexandur
alexandur  •  31 Ianuarie 2011, 20:30

zici ca e puya cu par

xstream
xstream  •  21 Septembrie 2010, 18:44

da frate,dar asa se intra? totusi putea,o tragere de tricou ceva...saracul messi l au luat cu cu targa in timp ce ave lacirmi in ochi:(

Vezi toate comentariile (2)
Comentează