INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Sir Alex Ferguson l-a elogiat pe Ronaldo: ”Jucătorul special al generației sale”

Ronaldo (stânga) a dat 118 goluri în 292 de meciuri la United, cu care a luat 9 trofee în 6 sezoane // FOTO Reuters
Ronaldo (stânga) a dat 118 goluri în 292 de meciuri la United, cu care a luat 9 trofee în 6 sezoane // FOTO Reuters

Articol de - Publicat vineri, 15 iulie 2016 00:00

Sir Alex Ferguson l-a elogiat pe Ronaldo, fostul său elev la Man. United: ”Cristiano are o dorință incredibilă pentru fotbal. Creșterea lui a fost incredibilă”.

Printre cei ce l-au felicitat pe Ronaldo pentru titlul cucerit cu Portugalia pe Stade de France a fost și Sir Alex Ferguson. Membru în Comisia Tehnică UEFA, scoțianul l-a elogiat pe fostul lui elev de la United: "Fiecare generație are un fotbalist special și Cristiano e cel al actualei. În mod normal, jucătorii de top se mențin 5-6 ani la nivel maxim, dar el face asta de peste 10 ani. Este excepțional".

Ferguson explică: "Cristiano are o dorință formidabilă pentru fotbal. Creșterea sa a fost incredibilă, într-un fotbal atât de fizic precum cel de astăzi. Mereu vrea să fie mai bun și să câștige. Iubește să joace în meciurile mari. Ronaldo muncește enorm la antrenamente și-l vedeam la Manchester cum își exersează tehnica de a șuta, și cu stângul, și cu dreptul, detenta și loviturile cu capul".

17.500.000 €a plătit Man. United în 2003 pentru transferul de la Sporting al lui Ronaldo, care avea atunci 18 ani

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează