INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Sir ”Spaima Arbitrilor” » Alex Ferguson atacă brutal arbitrii, dar scapă nepedepsit fiindcă ”centralul” n-a trecut conflictul în raport

Articol de - Publicat sambata, 29 decembrie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 28 decembrie 2012 21:44

De ce e tratat Sir Alex cu indulgenţă? ”Arbitrii vor să mai fluiere şi altă dată pe Old Trafford”, susţine fostul "cavaler" Graham Poll


Miercuri, la 4-3 cu Newcastle, Alex Ferguson a întîrziat 8 minute debutul reprizei secunde! Fiindcă nu i-a convenit o decizie la golul doi al oaspeţilor, marcat în prima parte, managerul lui Man. United i-a luat la rînd pe "centralul" Mike Dean, pe unul dintre asistenţi, Jake Collin, şi pe rezerva Neil Swarbrick. În faţa unui întreg stadion şi a camerelor de luat vederi! Drept urmare, toată lumea se aştepta ca joi, Comisia de Disciplină să-l pedepsească. Dar, surpriză! Justiţiarii Federaţiei n-au avut ce dezbate fiindcă Dean nici măcar n-a menţionat incidentul în raportul său!

Decizia a scandalizat Premier League, declanşînd ieri o dezbatere de amploare în presă: "De ce arbitrilor le este frică de Ferguson?!". Ca unul care a avut de-a face şi el cu Sir Alex, fostul mare arbitru internaţional Graham Poll susţine că mulţi dintre colegii săi de breaslă "consideră «Old Trafford» o destinaţie importantă în palmaresul lor". Şi nu iau măsuri dure împotriva managerului lui United "de teamă că nu vor mai primi delegări acolo multă vreme".

"Singurul cu care presa n-a vorbit despre mine a fost Obama, care era ocupat. Şi toată această obrăznicie fiindcă sînt managerul celui mai faimos club din lume şi nu al unuia mititel din nord-est, ca Newcastle"
Alex Ferguson, manager Man. United

"Gîndeşte-te la copii, Sir Alex! Dacă vei continua să te manifeşti aşa, puştii de 10 ani îţi vor urma mai tîrziu exemplul!"
Daily Mail, cotidian englez

"Ferguson şicanează arbitrii deşi îi e clar că ei nu-şi vor schimba decizia. De ce? El ştie că astfel l-ar putea influenţa pe viitorul arbitru care va veni pe Old Trafford"
Graham Poll, fost arbitru internaţional, analist Daily Mail

Contre cu Pardew
Ferguson l-a acuzat ieri de ipocrizie pe Alan Pardew, managerul lui Newcastle, care după fluierul final ceruse pedepsirea lui: "Pardew vorbeşte? El e cel mai rău cînd vine vorba de hărţuirea arbitrilor. Îi împinge şi apoi face o glumă din asta!". Sir Alex se referă la incidentul petrecut pe 18 august, cînd, în timpul meciului cu Tottenham (2-1), tehnicianul lui Newcastle a bruscat un asistent şi a fost suspendat ulterior două etape.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
flo_ax
flo_ax  •  30 Decembrie 2012, 17:36

Si ce? N-a avut dreptate? Si a vorbit omul civilizat, n-a facut circ. Desi arbitrii s-au facut de ras validand un gol din offside si neacordat penalty la un hent clar la fundasul italian al lui Newcastle. Sa mai zicem si de golul anulat in derby-ul cu City? Mai sa fie, secta asta a fluierasilor nu trebuie deranjata, ca se oparesc saracutii... dar ei isi bat joc de toata lumea, de munca antrenorilor si jucatorilor si nervii suporterilor. Cata vreme mafiotul sef Platini are grija de ei, trebuie sa ne inchinam si sa vorbim doar in soapta.

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  29 Decembrie 2012, 10:59

Mourinho cel mai mare antrenor din Univers ...Apoi vine ferguson Wenger Ancelotti, Ranieri,Lippi Low...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează