INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  HĂRŢUIRE

SMSex » O ziaristă belgiană a fost hărţuită ani la rînd de fotbalişti, antrenori, arbitri şi colegi jurnalişti

Articol de - Publicat vineri, 05 septembrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 04 septembrie 2014 19:52

Atrăgătoarea blondă, prezentatoare TV şi editorialistă la Het Laatste Nieuws, a dezvăluit cîteva din mesajele primite pe telefon. Cele ce pot fi publicate. "Sînt însurat, dar putem fi parteneri de sex", i-a transmis un jucător de la Waregem


La 33 de ani, o blondă sexy nu poate trece neobservată în lumea fotbalului, mai ales dacă e prezentatoare TV şi scrie constant editoriale în cel mai important ziar.

Pentru belgianca Hilde van Malderen, jurnalismul sportiv a fost un coşmar. Zi de zi, timp de mai mulţi ani, ziarista care apărea în Het Laatste Nieuws şi la televiziunea flamandă VTM a fost hărţuită sexual. Jucători, antrenori, arbitri şi chiar colegi din mass-media o asaltau cu mesaje pe telefon.

Hilde nu le-a şters, le-a adunat şi a publicat multe dintre ele în cartea sa, "Speelgoed" ("Joci bine") lansată la sfîrşitul lunii trecute la Bruxelles. Iar Het Laatste Nieuws, ziarul său, le-a arătat cititorilor. Cîteva, cele mai "light". Şi nu a dezvăluit numele vinovaţilor. Doar cluburile lor.

- Ştii că îmi place şampania? Vreau să te acopăr cu şampanie şi să o beau de pe pielea ta. (Fotbalist FC Bruges)
- Sînt însurat, dar pot fi partenerul tău de sex (Jucător Waregem)
- Te aştept la noapte acasă (Jucător FC Bruges)
- Eşti o curvă! (Ziarist)
- Marţi, la aeroport, în toaleta bărbaţilor. Te bagi? Ai curaj? (Antrenor din prima ligă)
- Apari în toate visele mele erotice (Arbitru)


"A devenit violent"
Marion Aydalot, ziaristă la postul de radio francez Europe 1, n-a uitat cît de greu i-a fost să discute cu jucătorii lui PSG. "După două interviuri, unul m-a invitat în jacuzzi. Iar altul era obsedat de mine, era imposibil să vorbeşti cu el. A devenit violent".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (21)
dlq1
dlq1  •  05 Septembrie 2014, 20:35

Asta e cea mai curva dintre toate lesbienele! Si probabil vrea nitica diversitate ! Ca altfel le dadea numele!

zidane92
zidane92  •  05 Septembrie 2014, 16:29
Postat de conasu_boeru pe 05 Septembrie 2014, 15:03

Ca pe ale noastre nu le-o fi invitat nimeni !!?? Vreo doua-trei chiar s-au cuplat pe termen lung (ex; Crina Abrudan) ! Si pe Ioana Cosma , o mai invita Horoba si Turcu cand si cand !!!

Nu mai vin bani dinspre palat intelegi,de aia in loc sa fie 99.99% din articole despre steaua,sunt doar 90%,si incearca sa se scoata cu toate parasutele,parca aia de la digi cu nume unguresc nu e prietena lui szukala,sau marica nu a avut vreo 3,4 de asta,zici ca au descoperit apa calda!

conasu_boeru
conasu_boeru  •  05 Septembrie 2014, 15:03

Ca pe ale noastre nu le-o fi invitat nimeni !!?? Vreo doua-trei chiar s-au cuplat pe termen lung (ex; Crina Abrudan) ! Si pe Ioana Cosma , o mai invita Horoba si Turcu cand si cand !!!

Vezi toate comentariile (21)
Comentează