INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  YOUTH LEAGUE

Șoc la Madrid! A leșinat din senin în finalul meciului și a fost scos pe targă de pe teren

Articol de - Publicat marti, 07 noiembrie 2023 21:33 / Actualizat marti, 07 noiembrie 2023 21:33

Salvi Esquivel (18 ani), portarul lui Atletico Madrid, și-a pierdut cunoștința în prelungirile partidei cu Celtic din grupele Youth League (4-0). Acesta a acuzat probleme de respirație și s-a ținut de piept înainte să se prăbușească oe gazon!

Episod șocant întâmplat astăzi în UEFA Youth League. Un fotbalist de 18 ani a picat din senin pe gazon, fără ca cineva să-i provoace acest black-out! Faza a avut loc în al patrulea minut al prelungirilor în partida din grupe, Atletico Madrid - Celtic, încheiată cu victoria netă a gazdelor (4-0). 

Portarul madrilen, Salvi Esquivel, a acuzat mari dificultăți de respirație și s-a ținut cu mâna de piept înainte de a leșina. Membrii staffului medical au intrat de urgență în teren, speriați de perspectiva unei tragedii, însă, din fericire, nu a fost nevoie să fie resuscitat. Salvi și-a revenit după două minute, înainte de a fi pus pe targă și scos în afara gazonului. Cum Atletico făcuse toate schimbările, între buturi a intrat un jucător de câmp.

„Măcel la beție” » Peste 85.000 de oameni au făcut haos la cea mai importantă cursă de cai din țară
INEDIT
„Măcel la beție” » Peste 85.000 de oameni au făcut haos la cea mai importantă cursă de cai din țară

Salvi Esquivel a fost transferat de la Malaga

Atletico l-a luat pe Esquivel în vara lui 2021 de la Malaga, fără să plătească niciun ban, apoi goalkeeperul spaniol a făcut și pasul către formația Under 19, în iulie 2022, iar în acest sezon a debutat și în Youth League, bifând toate cele patru etape din grupă. Salvi Esquivel a fost transportat cu ambulanța la spital, unde va petrece și noaptea ce urmează, pentru a i se face investigații medicale amănunțite.

Atletico face pasul în "optimile" Youth League

Grație succesului din această după-amiază, Atletico a acumulat 9 puncte, fiind pe locul 2 în grupa E, la un punct de liderul Feyenoord, și e matematic sigură că merge mai departe de faza grupelor. Salvi Esquivel are o selecție în naționala U18 a Spaniei, după ce a apărat poarta reprezentativei U17 în două partide.

193cm măsoară în înălțime Salvi Esquivel

„Dollarumma” revine pe San Siro! Ce au pregătit ultrașii lui AC Milan pentru „trădător”: de ce numărul 71 îi va fi arătat de tot stadionul

Un fost fotbalist al lui Real Madrid, despre declinul lui Vinicius și Rodrygo: „Explicația e foarte simplă”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează