INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Soţia lui Ferguson i-a interzis să aducă vreun trofeu acasă :D » Unicul şef al lui Sir Alex

Sir Alex şi Cathy s-au căsătorit în 1966, cînd el era jucător la Dunfermline. Au împreună trei copii Foto: Guliver/GettyImages
Sir Alex şi Cathy s-au căsătorit în 1966, cînd el era jucător la Dunfermline. Au împreună trei copii Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat marti, 19 aprilie 2011 00:00 / Actualizat luni, 18 aprilie 2011 21:29

Managerul lui Manchester United era să piardă ridicarea în grad de cavaler din cauza alergiei nevestei la distincţii

La Manchester United, Alex Ferguson are toată puterea din 1986. Nimeni nu-i iese din cuvînt. Acasă, în schimb, tehnicianul "diavolilor" n-are nici o şansă în faţa nevestei. Lady Cathy face regulile. Printre cele mai dure, povesteşte Ferguson, e interdicţia de a aduce în locuinţa lor vreun lucru legat de fotbal: "Lumea poate-şi închipuie că am acasă o mulţime de trofee. De unde! Cathy nici nu vrea să audă. Nu suportă nici măcar să mă vadă cu vreo carte de specialitate în mînă".

Din cauza alergiei lui Cathy la distincţii, Ferguson era cît pe ce să nu mai fie ridicat la gradul de cavaler în 1999. Alastair Campbell, directorul de comunicare şi de strategie ale fostului premier Tony Blair, tocmai sunase să-l anunţe despre onoarea pe care vrea să i-o facă Regina. Dar la telefon a răspuns ea: "Cînd a auzit despre ce e vorba, Cathy l-a luat pe sus: «Nu credeţi că soţul meu are şi aşa destule trofee?»".


Se bagă şi la United
Dacă Sir Alex încă stă pe banca lui United e mulţumită lui Cathy. În 2002, ea a fost cea care l-a convins să nu se retragă. În 2007 însă, l-a făcut să rateze două amicale pentru că se mutau şi trebuia să care mobila. Iar recent l-a avertizat că Rooney va fi suspendat după ce-a înjurat în direct la TV. Şi aşa a fost.

"A grezut că-s gangster"
Alex Ferguson a povestit că prima întîlnire cu soţia sa n-a fost deloc plăcută. "Întîia oară ne-am văzut la o grevă. Eram delegatul sindicatului la negocierile cu managementul, dar probabil că nu arătam deloc, pentru că ea m-a luat drept gangster şi chiar s-a dus să mă pîrască", a povestit managerul lui United.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
colaps
colaps  •  19 Aprilie 2011, 08:56

hehe... in spatele fiecarui barbat de succes sta o femeie puternica... dar si acea femeie puternica se duce dupa barbatul care are cu ce se mandri sub kilt ;-)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează