INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Spovedania unui ”blatist”: ”Am fost un imbecil, nu există nici o justificare”

Doni a admis că și sezonul trecut, la Atalanta, a participat la două ”blaturi”
Doni a admis că și sezonul trecut, la Atalanta, a participat la două ”blaturi”

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 28 ianuarie 2012 16:39

Arestat în decembrie 2011 pentru implicarea în meciuri trucate pentru mafia pariurilor, Cristiano Doni s-a destăinuit în cotidianul ”La Gazzetta dello Sport”.

 

”Am fost un imbecil, nu există nici o justificare”, şi-a recunoscut faptele mijlocaşul de 38 de ani. Cu cariera compromisă, el a insistat să transmită un avertisment: ”Trebuie eliminată această boală care distruge fotbalul. Trebuie să avem curajul să povestim despre degradarea fotbalului”.

Doni consideră că, în privinţa aranjamentelor din Calcio, în Italia există deja tradiţie: ”De cînd s-au legalizat pariurile problema a căpătat alte proporţii. Punct de pornire a fost un defect cultural care nu priveşte doar fotbaliştii, ci şi arbitrii, care văd totul şi nu fac nimic, observatorii federaţiei, ziariştii...”.

În susţinerea acestei idei, jucătorul a dezvăluit că a participat la primul ”blat” în august 2000: ”Greşelile mele au început la meciul din Cupă pe care l-am jucat cu Atalanta contra lui Pistoiese. S-a terminat 1-1, aşa cum se aranjase”. La adversari a jucat atunci antrenorul de acum al Milanului, Massimiliano Allegri.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (16)
alpin
alpin  •  28 Ianuarie 2012, 21:10
Postat de ciuleavvictorms pe 28 Ianuarie 2012, 19:44

multi, doar ma/ta-i antrenata! si mai esti si tu la oral!

Jo napot, tzigane!!!

alpin
alpin  •  28 Ianuarie 2012, 21:07
Postat de bebe21 pe 28 Ianuarie 2012, 19:39

alpinica, sa ma ierte doamna mata dar nu am mai rezistat...pe orice articol pe care il citesc trebuie sa fie un comentariu "inteligent" din partea lui "matahaluta" ...bai baiatule..chiar nu ai si tu o molecula de viata sociala care sa iti solicite neuronul singuratic...?!? chiar nu exista cineva in viata ta care sa spuna.."alpinica, hai lasa internetul ala draga si vino si fa-mi o mU13 la l1nd1c ca nu ai mai pus mana pe mine de doua luni..."?!?...alooooo...mai lasa labUtza si mai iesi din casa 0l1g0fr3nule....ca trece viata pe langa tine...!

Mit mondat, tziganok Ferentariok?!

live_liberty
live_liberty  •  28 Ianuarie 2012, 20:56
Postat de live_liberty pe 28 Ianuarie 2012, 20:48

BLAT PE FATA IN SPANIA INTRE HERCULES ALICANTE SI VILLAREAL B. TE BUFNESTE RASUL SA-I VEZI PE CEI DE LA HERCULES CUM SE CHINUIE SA NU INSCRIE.ISI PASEAZA MINGILE INTRE EI IN CAREUL DE 6 METRI ADVERS.O ALTA FAZA AMUZANTA.SCAPA UN JUCATOR DE LA HERCULES SINGUR SPRE POARTA INTR-O CURSA DE VREO 30 DE METRI,DRIBLEAZA SI PORTARUL SI IN LOC SA SUTEZE IN POARTA GOALA PREFERA SA MAI INAINTEZE AGALE SPRE POARTA CU MINGEA LA PICIOR,INTRE TIMP ESTE AJUNS DE UN FUNDAS ADVERS CARE-L DEPOSEDEAZA. INTR-UN FINAL DUPA ,,LUPTE CRANCENE" VILLAREAL B REUSESTE SA INSCRIE SPRE,,SURPRINDEREA TUTUROR".FACE CHIAR 2-0. :)) ASA CEVA N-AM MAI VAZUT DE PE VREMEA MECIURILOR CELEBRE CEAHLAUL-DINAMO. INCREDI

AM URMARIT MECIUL PE NET VREO 40 DE MINUTE PENTRU CA LA HERCULES JOACA FOSTUL STELIST THIAGO SI ERAM CURIOS SA VAD CE MAI E DE CAPUL LUI. M-AM CRUCIT CE AM VAZUT IN MECIUL ALA.:)):))) BLAT ORDINAR.SPER SA APARA SI PE NET CEVA FAZE SI SPER SA SE SESIZEZE CINEVA. BAIETII NU AVEAU PIC DE RUSINE IN CEEA CE FACEAU. :))) GOL MARICA. DUBLA PENTRU SCHALKE.:))

Vezi toate comentariile (16)
Comentează