INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  A SCĂPAT DE ACCIDENTARE

Ştefan Radu e refăcut şi joacă duminică

Articol de - Publicat vineri, 05 martie 2010 00:00

Stoperul român se pregăteşte să reintre la Lazio. Fostul dinamovist s-a recuperat complet după contuzia puternică suferită acum două etape la Parma şi s-a antrenat normal în ultimele zile, nemaiacuzînd dureri la degetul mic al pciorului stîng.

 

În consecinţă, tehnicianul Edoardo Reja a decis să îl convoace pentru deplasarea de la Genova, unde trupa romană înfruntă pe Sampdoria. Radu e anunţat titular la Lazio, urmînd să facă pereche în centrul defensivei cu Stendardo. Fundaşul român a ratat din cauza problemelor medicale amicalul pierdut la Timişoara, 0-2 cu Israel, deşi selecţionerul Răzvan Lucescu îi trimisese la club telegrama de convocare.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
claugoll09
claugoll09  •  05 Martie 2010, 20:04

Bun jucator sper sa ajunga la un club mai mare

Vezi toate comentariile (1)
Comentează