INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INEDIT

Stîngul de aur » Replica piciorului lui Messi a fost scoasă la vînzare cu patru milioane de euro!

Articol de - Publicat joi, 07 martie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 06 martie 2013 20:24

Sculptura cîntăreşte 25 de kilograme şi e opera bijutierului japonez Ginza Tanaka, care a vrut să marcheze astfel al 4-lea Balon de Aur cîştigat de argentinian.

Lionel Messi nu are încă o statuie, dar începutul a fost făcut. Replica piciorul său stîng, realizată de bijutierul japonez Ginza Tanaka din aur masiv, a fost expusă ieri, la Tokio, şi este de vînzare pentru 4 milioane de euro. "Fantastic. Se poate distinge fiecare linie a piciorului. O adevărată capodoperă", a exclamat fratele argentinianului, Rodrigo, prezent la conferinţa de presă.

Prin sculptura ce cîntăreşte 25 de kilograme, Tanaka a marcat cel de-al 4-lea Balon de Aur cucerit de atacantul Barcelonei în ianuarie. El a creat şi 100 de copii în miniatură, ce pot fi achiziţionate la 32.000 de euro bucata, dar şi 50 de amprente ale tălpii piciorului, de vînzare la 72.000 de euro bucata.

O parte din banii obţinuţi prin comercializarea lor vor merge la fundaţia jucătorului şi de aici la copiii afectaţi de cutremurele care au devastat Japonia acum doi ani.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
gerula666
gerula666  •  07 Martie 2013, 01:18

Hai, piciorul ca piciorul, da sa vezi paruiala intre femei(si nu numai!) cand s-or crea si vinde si celelalte parti ale corpului, in special de la genuchi in sus.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează