INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Străini de cauză » O posibilă explicaţie a crizei lui Man. United: cuplul Wayne Rooney - Robin Van Persie nu funcţionează

Rooney și Van Persie riscă să vadă Liga 2014-'15 la TV. United e la 9 puncte de locul 4, ultimul care asigură prezența în competiție
Rooney și Van Persie riscă să vadă Liga 2014-'15 la TV. United e la 9 puncte de locul 4, ultimul care asigură prezența în competiție

Articol de - Publicat marti, 11 februarie 2014 00:00 / Actualizat luni, 10 februarie 2014 23:02

În cursul meciului cu Fulham (2-2), cei doi nu şi-au adresat decît 6 pase. Sub unu la sută din totalul de 649 date de United.

Criza lui Man. United s-a adîncit duminică, la 2-2 cu ultima clasată, Fulham. Echipa nu mai ştie să cîştige nici acasă (19 puncte pierdute), iar din jocul său răzbat lucruri de-a dreptul bizare.

Deşi reprezintă marea speranţă a managerului Moyes de a ieşi din mocirlă, cuplul Rooney - Van Persie nu funcţionează.

Potrivit tabloidului Daily Mail, cei doi nu şi-au adresat duminică decît 6 pase în decursul a 90 de minute! Sub un procent din totalul de 649 trecute de statisticieni în dreptul lui United. Rooney i-a trimis olandezului doar două mingi, una la lovitura de start!

Van Persie, autorul golului de 1-1, s-a dovedit un pic mai generos. Dar şi o pasă a sa a fost "de serviciu", la o repunere a balonului în joc! Urmarea?

În ciuda unei posesii covîrşitoare, 75 la sută, şi a unui adevărat bombardament la poarta adversă, 31 de şuturi, "diavolii" au trebuit să suporte o nouă umilinţă.

81 de centrări au expediat jucătorii lui United în careul lui Fulham. Record în acest sezon din Premier League

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
drimmero
drimmero  •  11 Februarie 2014, 09:08

bietul van Persic bwhahahhahahhaha

Vezi toate comentariile (1)
Comentează