INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA U21 - SUEDIA U21 1-2

SturaROȘU, azzurrini K.O.! » Finalista ediției trecute n-a profitat de omul în plus și a pierdut cu scandinavii, 1-2

Foto: Getty Images
Foto: Getty Images

Articol de - Publicat sambata, 20 iunie 2015 00:00

Cel mai titrat italian a trădat joi squadra lui Di Biagio, care a deschis scorul din penalty. Sturaro a greșit la golul egalizator și apoi a fost eliminat, pentru o palmă dată lui Ishak.

Italienii nu mai știu să păstreze un avantaj nici cînd au un om în plus pe teren. S-a întîmplat joi, la CE de tineret din Cehia, în jocul de debut al grupei B, în care trupa lui Di Biagio a fost întoarsă de Suedia (1-2) după 1-0 la pauză! Vicecampioana continentală a fost trădată chiar de cel mai titrat titular, Sturaro.

Vezi AICI VIDEO!

Mijlocașul care în doar un sezon a crescut exponențial de la rezervă la Genoa la revelația semifinalei Ligii cu Real a reechilibrat situația pe tabelă și apoi pe cea numerică.

Neatent la un corner, juventinul a sărit prost la o minge și i-a permis lui Lewicki să centreze la golul lui Guidetti (55). Iar în minutul 80, a reacționat nervos la mingea șutată în spatele său de Ishak, pe care l-a pălmuit și a luat "roșu", urmînd să stea două meciuri.

"Nu-l caracterizează astfel de gesturi pe Stefano, dar la nivel internațional asta se plătește scump", a spus selecționerul azzurrinilor. Care n-a știut să gestioneze duelul după golul lui Berardi din 11 metri.

Fază la care suedezul Milosevici a fost expediat la vestiare (28), pentru faultul în careu comis asupra lui Belotti. Tot dintr-un penalty, scos de rezerva Ishak și transformat de Thelin (86), scandinavii au închis tabela la Olomouc.

2 eșecuria suferit "tineretul" Italiei în 6 meciuri în care l-a folosit pe Sturaro, 22 de ani. Selecționerul Di Biagio a ajuns la 6 înfrîngeri

 "Sturaro a greșit mult la construcție și recuperare, gafînd la golul egalării și cedînd în lupta nervilor. Cel mai slab om al lui Di Biagio, nota 4"
Gazzetta dello Sport, cotidian italian

ANGLIA - PORTUGALIA 0-1: Cetățeanul solitar Kane

Tot cu o surpriză s-a încheiat și celălalt meci al grupei. Capul de serie Anglia, rămas fără Berahino (accidentat), a dezamăgit, fiind depășit de un adversar organizat, cu o bună posesie și fantezie. Harry Kane, al doilea golgeter din Premier, a fost stingher joi și "tineretul" lui Southgate a rămas unicul fără gol marcat la acest Euro. Reușita lui Joao Mario (57), după acțiunea lui Bernardo Silva, care a șutat în bară, a făcut diferența în favoarea Portugaliei.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează