INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  OFERTĂ

Sumă astronomică oferită pentru Griezmann! La ce echipă de top este dorit atacantul!

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de Cristian Adrian SecuJURNALISPORT - Publicat duminica, 11 septembrie 2016 20:08

Antonio Conte le-a transmis șefilor de la Chelsea să facă tot posibilul pentru ca Griezmann să îmbrace tricoul albaștrilor, iar Abramovici pare dispus să-i îndeplinească dorința tehnicianului.

Conform celor de la Sunday Express, Chelsea e pregătită să înainteze în vara anului viitor o ofertă de peste 100 de milioane de euro celor de la Atletico Madrid, sumă ce reprezintă actuala clauză de reziliere a francezului. Griezmann ar deveni cel mai scump jucător din istorie, după ce Pogba a ajuns în această vară la United pentru 105 milioane de euro.

Dacă gruparea madrilenă va accepta propunerea, rămâne ca și Griezmann să-și dea acordul. Acesta a fost dorit recent de PSG, dar a refuzat oferta pentru a rămâne sub comanda lui Diego Simeone. Acum o săptămână, jucătorul a explicat că doar în cazul plecării antrenorului va părăsi și el formația de pe Vicente Calderon.

59 de goluri a marcat atacantul pentru Atletico

„Înainte să-mi prelungesc contractul cu Atletico, l-am sunat pe Simeone. Mi-a confirmat că rămâne. Pot învăța multe de la el, iar PSG nu reprezintă o țintă pentru mine în acest moment”, spunea atacantul la aceea vreme.

Totuși, în ultima săptămâna s-a vorbit despre o „răceală” apărută între Simeone și preşedintele clubului , Enrique Cerezo. Ultimul a refuzat orice fel de discuție cu Federația Argentiniană de Fotbal pentru trecerea antrenorului pe banca „pumelor”, lucru care l-a deranjat pe cel poreclit „El Cholo”.

Dorit de Inter, Simeone ar putea pleca înainte de expirarea contractului, lucru ce ar putea să-l determine pe Griezmann să accepte propunerea londonezilor.

34 de selecții și 14 goluri are Griezmann pentru naționala Franței

Antoine Griezmann, 25 de ani, a sosit în 2014 la Atletico, când a fost transferat de la Real Sociedad pentru 30 milioane de euro. În această vară, a fost declarat cel mai bun jucător al Campionatului European, unde a ajuns cu Franța până în finala pierdută în fața Portugaliei, scor 0-1.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (2)
lukasoil17
lukasoil17  •  11 Septembrie 2016, 21:30

deci 100 e mai mult decat 105?!!!!!!!!!!!!!

luis
luis  •  11 Septembrie 2016, 21:29

Bre, daca se plateste clauza de reziliere, singurul care trebuie sa fie de acord cu propunerea lui Chelsea e jucatorul! Mai suportam multe corijente cu grantul lui peste prajit al GSP??

Vezi toate comentariile (2)
Comentează