INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TURCIA

Șumudică, alt scandal în Turcia: „Nu-i prea înțeleg. Nu știu ce ar trebui să fac”

Marius Șumudică, remiză în Turcia, foto: twitter Gaziantep
Marius Șumudică, remiză în Turcia, foto: twitter Gaziantep

Articol de - Publicat duminica, 04 februarie 2024 09:25 / Actualizat duminica, 04 februarie 2024 10:07

Marius Șumudică a criticat arbitrajul după remiza cu Kayserispor (1-1). Antrenorul lui Gaziantep s-a plâns că „centralul” Murat Erdogan a scos târziu cartonașul galben, pentru portarul advers, dar el este sancționat imediat.

Gaziantep n-a scos decât o remiză, pe teren propriu, din disputa cu Kayserispor (1-1). Cu Florin Niță (36 de ani), Deian Sorescu (26 de ani), Alexandru Maxim (33 de ani) și Denis Drăguș (24 de ani) integraliști, echipa pregătită de Marius Șumudică a intrat rău în meci, primind gol în minutul 11. Gol după care și-a revenit greu și a egalat abia la mijlocul reprizei secunde (68), grație unui autogol.

Decizia luată de Atletico Madrid în cazul lui Horațiu Moldovan » Veste bună pentru portarul român
ATLETICO MADRID
Decizia luată de Atletico Madrid în cazul lui Horațiu Moldovan » Veste bună pentru portarul român

Marius Șumudică: „Am făcut greșeli și noi, și ei”

S-a încheiat remiză, 1-1, iar la final, Marius Șumudică a spus că „am făcut greșeli și noi, și ei în prima repriză. Niță a avut o intervenție incredibilă. Ne-am creat ocazii în partea a doua, însă nu le-am materializat.

Avem 14 meciuri înainte, trebuie acum să câștigăm meciul de la Istanbul dacă vrem să rămânem în Superlig. Știu că nu este ușor, dar vom merge acolo și vom lupta, ne vom lupta. Un punct este important, dar trebuie să obținem trei!”. 

Marius Șumudică susține că arbitrii sunt mai exigenți cu antrenorii decât cu jucătorii

Apoi, Șumi s-a luat de „centralul” Murat Erdogan. „Nu îi prea înțeleg pe arbitri. În prima repriză, el a avertizat o dată portarul advers să dea drumul la minge mai repede. Portarul a continuat să încetinească jocul, dar nu a aplicat niciun cartonaș.

În schimb, când eu părăsesc zona, arbitrii mă sancționează imediat. Sau când arăt ora, așa cum a fost cazul astăzi. Au solicitat imediat cartonaș galben. De aceea, uneori nu știu ce ar trebui să spun sau să fac pentru a evita o penalizare ”, a comentat tehnicianul român. Portarul lui Kayserispor, Bayazit, a primit „galben” abia în minutul 68, la autogolul coechipierului său, Sazdagi.

Marius Șumudică: „Avem multe probleme. Uneori nu știu ce să fac sau cum să fac”

Șumi a comentat și probleme de la echipă: „Zilele astea se pare că totul este împotriva noastră. La fiecare meci se întâmplă ceva, nu putem fi o echipă completă. Avem multe probleme. Uneori nu stiu ce să fac sau cum să fac.

Avem o echipă foarte limitată. Aș putea face unele schimbări în meciul de la Fenerbahçe. Fenerbahçe poate juca cu formule diferite în campionat și în Cupă. De aceea cred că vom avea un meci dificil”.

Mai puteți citi:

Președintele lui Napoli a răbufnit după transferul lui Radu Drăgușin: „Oferta mea a fost superioară celorlalte”

Ce scrie presa din Spania despre prestația lui Ianis Hagi în Alaves – Barcelona: „Încă se așteaptă cea mai bună versiune a lui”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
Dansss
Dansss  •  04 Februarie 2024, 11:04

Sa te lasi, asta poti sa faci!!!! Esti un circar si atat!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează