INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  JUVENTUS

Supărat și plecat? Allegri ar putea s-o părăsească pe Juve la finalul sezonului

Articol de - Publicat miercuri, 28 decembrie 2016 00:00

Eşecul de la Doha, din Supercupa Italiei, în faţa Milanului, a amplificat starea de tensiune ce domneşte de o bună bucată de vreme la Juventus.

Deşi echipa e lider în Serie A şi se îndreaptă spre un al 6-lea scudetto consecutiv, relaţia antrenorului Massimiliano Allegri cu şefii clubului şi cu vestiarul s-a deteriorat considerabil. Iar Gazzetta dello Sport susţine că la vară e foarte posibil să se ajungă la un "divorţ".

"Mamă de bătaie"

După Doha, Allegri i-a vorbit pe un ton agresiv directorului general Beppe Marotta şi pe jucători i-a ameninţat cu "o mamă de bătaie". Conducătorii, la rându-le, îi reproşează anumite alegeri făcute în meciurile importante: golgeterul Higuain pe bancă împotriva Interului, la fel Dybala, în Qatar, contra Milanului.

Sousa sau Simeone

Astfel că fiecare îşi face acum planul său. Allegri e tot mai tentat de un angajament în Premier League, unde l-ar putea înlocui pe Arsene Wenger la Arsenal. Bătrâna Doamnă, la rându-i, a pus ochii pe mai mulţi tehnicieni talentaţi. În capul listei, Paulo Sousa (Fiorentina) şi Diego Simeone (Atletico).

5 trofeea câştigat Allegri cu Juve din 2014, când a preluat echipa. A făcut eventul campionat-Cupă în 2015 şi 2016, iar în primul sezon şi-a adjudecat şi Supercupa

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează