INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DINAMO KIEV

Superstiţioşii! Noul star de la Kiev va purta numărul 13 şi va fi prezentat vineri, 13 la ora 13:00

Admir Mehmedi este unul din cei mai apreciaţi tineri jucători din Europa
Admir Mehmedi este unul din cei mai apreciaţi tineri jucători din Europa

Articol de - Publicat miercuri, 11 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 11 ianuarie 2012 22:37

Dinamo Kiev a reuşit un transfer de viitor, aducîndu-l pe tînărul elveţian Mehmedi, de la FC Zurich. Sosirea acestuia a entuziasmat opinia publică din ţara vecină, dar şi pe oficialii sau fanii echipei ucrainene

Conform portalului gazeta.ua, mijlocaşul de 20 de ani va fi prezentat vineri, 13 ianuarie, la ora 13:00. În plus, el va purta tricoul cu numărul 13, avut ultima oară de un junior bolivian, Diego Orlando Suarez.

Numărul 13 are o mare însemnătate în istoria clubului alb-albastru. Gruparea din capitala Ucrainei a fost fondată pe 13 mai 1927, dată care a căzut tot într-o vineri. Echipa a cîştigat campionatul Uniunii Sovietice de 13 ori, de tot atîtea ori triumfînd şi în prima ligă ucraineană.

Vineri, 13 - "ziua cu ghinion"

În mod tradiţional, ziua de vineri, 13 este privită ca una aducătoare de ghinion. Anumite persoane preferă să nu înceapă proiecte noi sau să plece la drum în această zi.

În fiecare an, cel puţin o lună are ziua de 13 într-o vineri. Această superstiţie îşi are originea încă din secolul al XIX-lea. Impactul acestei idei asupra societăţii este uriaş, anumite studii făcute în Statele Unite ale Americii arătînd faptul că numărul accidentelor scade vertiginos în zilele respective, deoarece populaţia este foarte precaută şi, de cele mai multe ori, preferă să stea în casă.

"Sper ca numărul 13 să îmi aducă mult noroc" - Admir Mehmedi, Dinamo Kiev

 

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
tripp
tripp  •  11 Ianuarie 2012, 19:50

management adevarat la astia de la dinamo kiev, oricum fotbalul ucrainean e cu 4-5 clase peste pacaleala asta de la noi, ei cu transferuri adevarate, noi cu panara_m_ele autohtone, vopsite in super valori....

Vezi toate comentariile (1)
Comentează