INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DRAMĂ ÎN FRANŢA

Suporterii lui PSG se omoară între ei!

Articol de GSP - Publicat joi, 18 martie 2010 00:00

Fanul echipei pariziene intrat în comă pe 28 februarie a decedat astăzi. Acesta fusese bătut crunt de cîţiva suporteri făcînd parte dintr-un grup rival de suporteri ai lui PSG! "Este o veste pe care speram să n-o dau", a anunţat ministrul francez de Interne Brice Hortefeux.

 

Bărbatul în vîrstă de 38 de ani fusese lovit în ciocnirile dintre fani produse înaintea derbyului cu Olympique Marseille, patru suporteri fiind arestaţi ieri de poliţie după ce un altul fusese reţinut sîmbătă. După această tragedie, Paris St. Germain a luat decizia să nu mai pună în vînzare bilete pentru meciurile din deplasare. De vineri suporterul se afla în moarte clinică, iar luni medicii au decis să-l decupleze de la aparatul de respiraţie artificială care îl mai ţinea în viaţă. Conducătorii clubului parizian se tem de represalii din partea grupului din care face parte fanul ucis în bătaie.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
 •  18 Martie 2010, 18:18

a fost o ciocnire intre independentii(casuali) de drapta din tribuna boulogne contra celor de la auteuils de stinga si cel decedat era independent....va fi scandal mare in continuare la paris deoarece va fi o razbunare crunta impotriva negrilor si arabilor de la auteuils...multa nebunie.

 •  18 Martie 2010, 17:58

@io vezi ca e mare adversitate intre suporterii lui psg, intre cei albi si cei magrebieni(marocani,tunisieni,algeriei). nu se suporta sub nicio forma.

 •  18 Martie 2010, 17:24

bai tata, au fost ciocniri intre cei de la OM si cei de la PSG, nu s-au batut intre ei cei de la PSG...ziar de cacao

Vezi toate comentariile (4)
Comentează