INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Surpriză! Primul transfer al lui Jurgen Klopp » Liverpool aduce un fost star de la AC Milan

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 noiembrie 2015 13:35

Jurgen Klopp, antrenorul lui Liverpool, vrea să își întărească echipa și a stabilit deja primul transfer.

Presa din Anglia scrie că Liverpool s-a înțeles deja cu cei de la Corinthians pentru transferul lui Alexandre Pato. Atacantul de 26 de ani este împrumutat pînă în iarnă la Sao Paolo, dar a declarat că nu mai vrea să își prelungească împrumutul și că ar vrea să se întoarcă în Europa.

Roberto de Andrade, președintele celor de la Corinthians, a declarat că s-a înțeles deja cu formația engleză și că Pato va ajunge în iarnă la Liverpool.

Pato a fost văzut ca un mare star al fotbalului, iar în 2007 a fost transferat de AC Milan pentru 22 de milioane de euro. După cîteva sezoane bune, forma lui Pato a scăzut, iar jucătorul a revenit în Brazilia, acolo unde și-a relansat cariera.

11.000.000 €este cota lui Pato potrivit transfermarkt.de

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (2)
kingjulian29
kingjulian29  •  08 Noiembrie 2015, 15:27

Un fel de Lutu al lor, cum revine in forma se apuca de petreceri, pacanele, femei si bautura apoi o ia de la zero. Daca se confirma stirea iar isi ia Liverpool teapa cu transferurile, un jucator cu fizic firav si caracter "dambovitean" nu face fata in Anglia. Pato e un fel de Mutu dar mai subnutrit.

ralffy_mr
ralffy_mr  •  08 Noiembrie 2015, 14:04

au luat o pauza.. dar iar incep astia cu "SUPRIZA".. "SENZATIONAL" UMILITOR, SOCANT... de ce nu va puneti si jingle-ul Andreei Marin de la "Surprize..STupize" ?????????????

Vezi toate comentariile (2)
Comentează