INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Swiss Express deraiat! Lichtsteiner a suferit un atac de panică provocat de stres

Lichtsteiner a fost printre cei mai rezistenți juventini, jucînd în 50 de meciuri din sezonul trecut // Foto: Guliver/GettyImages
Lichtsteiner a fost printre cei mai rezistenți juventini, jucînd în 50 de meciuri din sezonul trecut // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat sambata, 26 septembrie 2015 00:00

Afectat de o criză respiratorie în pauza jocului cu Frosinone, fundașul elvețian de 31 de ani a petrecut o noapte la spital și a fost externat joi, dar va fi supus unor noi teste.

Dacă Juventus are numai 5 puncte în 5 etape, cel mai prost start de sezon din 1970, e și din vina multelor accidentări. Ultimul căzut din lunga serie, Stephan Lichtsteiner, a pățit-o miercuri în jocul cu Frosinone.

"The Swiss Express" a deraiat la pauză și campioana Italiei se teme că și-a pierdut aripa dreaptă pentru destule săptămîni, primul diagnostic medical fiind "atac de panică"!

Antrenorul Allegri l-a scos după prima repriză, iar căpitanul "naționalei" Elveției a ajuns la spitalul Mauriziani, unde și-a petrecut noaptea. I se făcuse rău în vestiar, acuzînd o criză respiratorie.

A rămas acolo pînă dimineața, cînd simptomatologia prezentată dispăruse. Totuși, medicii nu i-au permis să revină la pregătiri pînă nu va fi supus altor teste amănunțite, pentru a evita complicații.

"Lichtsteiner nu s-a antrenat joi și nu va fi disponibil pentru partida cu Napoli, de sîmbătă. Starea sa de sănătate va fi atent monitorizată în următoarele zile"
Comunicat oficial Juventus

467 de minutedin 630 posibile în competițiile oficiale a prins Lichtsteiner la Juve în acest sezon

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează