INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Tatăl lui Messi: ”Leo mi-a cerut să măresc casa. Nu mai are loc pentru trofee!”

Tatăl, mama și prietena l-au însoțit pe Messi la primirea Balonului de Aur
Tatăl, mama și prietena l-au însoțit pe Messi la primirea Balonului de Aur

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 11 ianuarie 2012 14:14

 Numeroasele recompense cucerite de-a lungul anilor de Lionel Messi au creat o problemă logistică. Atacantul argentinian al Barcelonei nu mai are, pur şi simplu, unde să pună trofeele! Dezvăluirea a făcut-o tatăl celui mai bun fotbalist din lume în ultimii 3 ani. ”După ce a luat un nou Balon de Aur, Leo mi-a cerut să măresc casa şi să vedem cum ne reorganizăm fiindcă vrea o vitrină mai mare”, a zis Jorge Messi.

Poate părea o glumă, dar nu este. De cînd şi-a început cariera profesionistă, în 2005, Messi a adunat nu mai puţin de 101 premii personale, între care trei Baloane de aur, 3 titluri de golgeter al Champions League sau cel prin care a fost declarat Patrimoniu sportiv al Umanităţii.

Pentru Jorge, ”e foarte greu ca Leo să se schimbe. Ar trebui să se petreacă ceva radical ca el să fie altfel. Este liniştit şi calm, o trăsătură din familie, iar în ultimii ani s-a maturizat mult şi a devenit foarte responsabil. De pildă, luni, după ce ne-am întors de la gala de la Zurich s-a culcat imediat pentru că avea antrenament a doua zi”.

 

 

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (10)
costinhao
costinhao  •  14 Ianuarie 2012, 14:54

Messi e mă-sa gol!

newname
newname  •  11 Ianuarie 2012, 20:04
Postat de b0gdan_88 pe 11 Ianuarie 2012, 14:52

Dupa cum vorbesti cred ca tu ai doi tati :))))

Ti se pare ca nu am scris corect? Forumistule

alex_cirus
alex_cirus  •  11 Ianuarie 2012, 15:34

din cate stiu aceasta fata e prietena lui din copilarie adica se stiu de mici ...acuma nu stiu daca e dupa bani ea dar oricum dupa cate stiu messi sta intr-un apartament cred..

Vezi toate comentariile (10)
Comentează