INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  S.U.A.

Un fotbalist de la LA Galaxy riscă să fie dat afară după ce soția a lansat un atac devastator asupra protestatarilor din SUA: „Omorâți-i pe că***i””

Uciderea lui George Floyd a stârnit proteste de amploare în S.U.A. // sursă foto: Guliver/gettyimages +4   FOTO
Uciderea lui George Floyd a stârnit proteste de amploare în S.U.A. // sursă foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat joi, 04 iunie 2020 18:38

Tea Katai, soția lui Aleksandar Katai (29 de ani) de la LA Galaxy, a lansat un atac uluitor asupra protestatarilor din S.U.A.

Soția sârbului Aleksandar Katai, Tea, nu are milă de cei care protestează, atacându-i în termeni duri pe contul personal de Instagram. „Omorâți-i pe că***i”, a scris aceasta, alături de o fotografie cu o manifestație din SUA, informează Marca.

Pe deasupra, Tea Katai a mai postat o fotografie cu ceea ce părea a fi un jaf al unui magazin de încălțăminte, scriind ironic „Black Nikes matter” (încălțămintea Nike neagră contează), aluzie la mesajul transmis insistent zilele acestea („Black lives matter” - Viețile negrilor contează).

Aleksandar Katai are necazuri: fanii cer să fie dat afară

Aleksandar Katai are probleme mari după postările soției sale. Fanii echipei la care este legitimat, LA Galaxy, cer ca sârbul să fie dat afară, în timp ce clubul american a oferit deja o poziție oficială.

„LA Galaxy este conștientă de seria de postări violente și rasiste ale soției mijlocașului Aleksandar Katai, Tea. Am condamnat puternic aceste postări și am cerut imediat ca ele să fie șterse. Vom avea o întâlnire cu Aleksandar Katai și vom vedea ce urmează”, a anunțat clubul din MLS.

1.6 milioane de eurovalorează Katai, potrivit Transfermarkt

Sârbul a ajuns la LA Galaxy în decembrie 2019, după o aventură la altă echipă americană: Chicago Fire. În trecut, Katai a mai evoluat la Deportivo Alaves, Steaua Roșie Belgrad, Olympiacos și Vojvodina.

GALERIE FOTO. Imagini de la protestele din SUA, în memoria lui George Floyd

+9 FOTO

VIDEO: #sportacasă. Cele mai bune exerciții fizice pentru acasă. Vedetele din sport îi învață pe fani cum să facă mișcare

Citește mai multe știri despre George Floyd:

George Floyd ar fi avut coronavirus! Anunț surprinzător după autopsia americanului ucis de un polițist

Povestea vieții lui George Floyd, americanul ucis de un polițist » Cum a trecut de la o carieră promițătoare în sport la a face închisoare

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  04 Iunie 2020, 21:53
Postat de catalynn pe 04 Iunie 2020, 21:29

E cam ca și cu protestele. Nu zice nimeni sa nu protestezi pașnic, respectând legea și Constituția, dar când sari calul suporti consecințele. Cu postatul la fel, a cenzura limbajul violent, licențios etc este perfect normal, însă mie au ajuns sa îmi cenzureze cuvântul “tumultuos” ....

Cenzura lor nu are nicio logică, nu pare călăuzită de nimic altceva decât de ipocrizie și politically corect. Se vede clar că jurnaliștii actuali nu mai respectă societatea civilă, asta și pentru că nu mai lucrează pentru ea. S-a dus a patra putere în stat, ea amestecându-se și lucrând pentru celelalte trei.

catalynn
catalynn  •  04 Iunie 2020, 21:29
Postat de cpt.ahab pe 04 Iunie 2020, 21:22

Era culmea să nu cenzureze comentariul ***!

E cam ca și cu protestele. Nu zice nimeni sa nu protestezi pașnic, respectând legea și Constituția, dar când sari calul suporti consecințele. Cu postatul la fel, a cenzura limbajul violent, licențios etc este perfect normal, însă mie au ajuns sa îmi cenzureze cuvântul “tumultuos” ....

cpt.ahab
cpt.ahab  •  04 Iunie 2020, 21:22
Postat de cpt.ahab pe 04 Iunie 2020, 21:04

*** Cât să mai ascundă adevărul propaganda?! Cu toții am văzut imaginile cu magazinele devastate, incendierile si toate cele. Ce treabă au astea cu protestele democratice?! Toți *** profită de situație pentru a-și face de cap. Dramatic e că forțele ostile lui Trump incurajează anarhia, într-un mod malefic și inconștient. ***

Era culmea să nu cenzureze comentariul ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează