INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

Teatrul şoarecilor » Old Trafford e-n pericol! Rozătoarele au pus stăpînire pe tribune

Articol de - Publicat vineri, 23 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat vineri, 23 ianuarie 2015 12:35

Manchester United se confruntă cu această problemă de mai bine de un deceniu, fără să-i găsească o rezolvare. De vină e canalul de resturi menajere din apropierea stadionului

Pe Old Trafford, "Teatrul Viselor", cum i se mai spune, jucătorii vin şi pleacă. La fel şi antrenorii, după retragerea legendarului Sir Alex Ferguson. Există însă şi o constantă: şoarecii! Deşi responsabilii lui Manchester United sînt disperaţi să scape de ele, rozătoarele ameninţă să ia celebra arenă în stăpînire.

La ultimul control, inspectorii sanitari le-au detectat în număr mare în tribunele de nord şi de sud, dar au fost zărite inclusiv prin birourile staffului. Situaţia e de-a dreptul alarmantă şi, se pare, fără o rezolvare definitivă, atîta vreme cît stadionul se află în apropierea unui canal de deversare a resturilor menajere.

De cel puţin un deceniu, oficialii lui United iau săptămînă de săptămînă măsuri draconice. Degeaba. În 2012, tot în timpul unui control, şoarecii i-au "întîmpinat" pe inspectori în restaurantul situat la tribuna Stretford End. Iar în 2010, la finele unui meci din Premier cu West Ham, şi în 2004, contra lui Burton, în Cupă, oaspeţii s-au plîns că au dat nas în nas cu ei pe gazon!

75.635 de locuri e capacitatea Old Trafford. Stadionul a fost inaugurat în 1910 şi extins în perioada 2005-2006

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
vladutz13
vladutz13  •  23 Ianuarie 2015, 12:17

Soareci? Mai curand sobolani

cpt.ahab
cpt.ahab  •  23 Ianuarie 2015, 10:41

Acum sa vada si ei ce-au trait si aia de la FC Olt, sau FCM Brasov, cu de-alde Soarece!

harison
harison  •  23 Ianuarie 2015, 10:28

Daca era in Romania faceati toti spume la gura.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează