INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA - CELTA VIGO 5-0

Telefonul lui Leo » Ce se ascunde în spatele gestului de bucurie făcut de Messi în meciul cu Celta

Messi și mesajul misterios
Messi și mesajul misterios

Articol de - Publicat luni, 06 martie 2017 00:00

Messi, două goluri și două assisturi la festivalul catalan, a mimat un apel telefonic după prima reușită. Pentru președintele care întârzie prelungirea contractului sau pentru nepotul care nu a putut vorbi cu el?

Înaintea unui retur cu PSG, când toți catalanii vorbesc de remontada după un 0-4 stupefiant la Paris, o asemenea injecție de moral te poate propulsa la cer. Un fotbal văzut numai în blaugrana. Fotbal-extaz. Și stăpânul inelelor este întotdeauna Messi.

Două goluri, două assisturi și plăcere maximă în joc. Iată motivul pentru care argentinianul e unul dintre eroii istoriei acestui sport!

35 de milioane net

În minutul 24, după ce a deschis scorul, Leo a arătat cu degetul spre un loc din lojă. Și a mimat un apel telefonic. Toți s-au întrebat cui îi era adresat acel mesaj misterios?

Majoritatea s-a gândit la președintele clubului, Bartomeu, care întârzie să-i prelungească acordul ce părea etern cu Barca. Dar Marca susține că noul contract va fi oficializat în curând. Iar "puricele" ar urma să câștige 35 de milioane de euro anual. Net!

Îl căutase toată ziua

Varianta lui Messi e alta. Îi dedicase golul unui nepot, care l-ar fi căutat de mai multe ori în ziua partidei, fără a reuși să-l prindă la telefon. Leo nu i-a putut răspunde, însă nu l-a uitat.

Și puștiul s-ar fi aflat pe Camp Nou exact în acel loc indicat de jucător. Venise împreună cu tatăl său, Rodrigo, să-și admire unchiul "extraterestru".

"Toți jucătorii au fost strălucitori cu Celta. Au jucat de plăcere, mereu din câteva atingeri, mereu căutând spații libere. Un meci complet Într-o asemenea seară, putem întoarce Parisul"
Luis Enrique, antrenor Barcelona

38de goluri a marcat Messi pentru Barcelona în 37 de meciuri jucate în toate competițiile (23 de reușite în 23 de partide în LaLiga)

15assisturi a adunat Leo în actualul sezon blaugrana (9 în campionat)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
1250984458283448
Catalin Amariei  •  06 Martie 2017, 10:15

Realul ia campionatul si chiar daca Ronaldo e rezerva tot el va lua balonul .............hahahahahahaha

Vezi toate comentariile (1)
Comentează