INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

Ten Hag cumpără din Bundesliga. Pe cine a pus ochii

Timo Werner (dreapta) ar putea reveni în Premier. Foto: Imago Images
Timo Werner (dreapta) ar putea reveni în Premier. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 20 decembrie 2023 13:00 / Actualizat miercuri, 20 decembrie 2023 13:47

Managerul lui Manchester United, Erik ten Hag, evaluează trei atacanți din Germania, pentru mercato invernal. Specialistul în transferuri Fabrizio Romano susține că este vorba despre Donyell Malen (Dortmund), Serhou Guirassy (Stuttgart) și Timo Werner (Lepzig).

Manchester United încearcă să mai salveze ce se poate salva din sezonul în curs, după eliminarea rușinoasă din Europa. În Premier League, echipa este pe poziția a 7-a, după 17 runde (28 puncte), iar managerul Erik ten Hag și-a propus să întărească în primul rând atacul pentru a aborda 2024 cu forțe sporite.

Donyell Malen vrea să plece de la Borussia Dortmund

Potrivit specialistului în transferuri Fabrizio Romano, tehnicianul olandez are în vedere 3 atacanți din Bundesliga. Este vorba despre Donyell Malen (Borussia Dortmund), Serhou Guirassy (VfB Stuttgart) și Timo Werner (RB Lepzig).

United vrea să scape de 4 jucători » Directorul sportiv a zburat în Arabia Saudită + Casemiro și Varane sunt pe listă
MANCHESTER UNITED
United vrea să scape de 4 jucători » Directorul sportiv a zburat în Arabia Saudită + Casemiro și Varane sunt pe listă

„Malen vrea să plece de la Dortmund. Își dorește o nouă provocare. Are acum și un nou impresar”, a dezvăluit Romano, invitat la podcastul „The United Stand”.

Timo Werner a mai jucat în Premier League, pentru Chelsea

Jurnalistul italian crede că și Timo Werner „poate fi o soluție” pentru atacul șubred al lui Manchester United: „Werner este deschis pentru un transfer în Europa și mai ales pentru o întoarcere în Premier League, în ianuarie”.

Atacantul lui RB Leipzig a jucat între 2020 și 2022 la Chelsea, cu care a câștigat Liga campionilor în 2021. La clubul din estul Germaniei el are contract până-n 2026, dar nu mai joacă un rol important în planurile antrenorului Marco Rose.

Serhou Guirassy are clauză de 17,5 milioane de euro

Cel mai la îndemână, din punct de vedere contractual, ar fi Serhou Guirassy. „Are în contractul cu VfB Stuttgart o clauză ce-i permite să se transfere în schimbul a 17,5 milioane de euro. Clubul face însă presiuni să rămână până la vară și abia apoi să plece”, sunt informațiile de culise pe care le deține Fabrizio Romano.

De asemenea, jurnalistul italian susține că Manchester United a purtat deja discuții cu reprezentanții celor 3 atacanți și că măcar unul va ajunge în ianuarie pe Old Trafford.

Dezamăgirea Rasmus Hojlund: zero goluri în Premier League

„Diavolii Roșii” au înscris până acum doar 18 goluri în Premier League, unde doar 6 formații au o cotă mai mică!

Iar danezul Rasmus Hojlund, „vârful” adus în vară de la Atalanta, în schimbul a 75 de milioane de euro, n-a bifat până acum nicio reușită în campionat, în 13 partide! Are 5, cu totul, dar toate în Liga Campionilor.

Mai puteți citi:

Se închide varianta Tottenham pentru Radu Drăgușin?! Spurs negociază cu alt fundaș central! + Ce spune Fabrizio Romano de „tricolor”

Fără trei vedete în finală din cauza unei reguli bizare!

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează