INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

”Teroristul” Messi! » Sirienii delirează: Barca implicată în contrabanda cu arme :D

Noua teorie a sirienilor transformă starurile Barcei în teroriști +2   FOTO
Noua teorie a sirienilor transformă starurile Barcei în teroriști

Articol de - Publicat marti, 20 martie 2012 00:00 / Actualizat luni, 19 martie 2012 20:05

Postul Al Dunya emite o teorie incredibilă. Traseele trupei lui Guardiola din derbyul cu Real sînt folosite de rebeli în complotul contra preşedintelui ţării Bashar al-Assad.

Tiki-taka s-a mutat de pe gazon pe cîmpul de război. Stilul Barcelonei a ajuns să-i inspire şi pe rebelii sirieni în luptele cu trupele fidele preşedintelui Bashar al-Assad! Teoria delirantă a fost născocită de postul TV Al Dunya, ce lansează ipoteza că trupa lui Guardiola se află în spatele unui complot, schemele tactice ale catalanilor fiind folosite la contrabanda cu arme!

În filmuleţul difuzat, Messi e "teroristul-şef". Prezentatorul face o paralelă trăsnită cu faza din ultima finală a Cupei Spaniei, 0-1 cu Real, în care "Balonul de Aur" înşiră adversarii de la centru şi-l serveşte ideal pe Pedro: "Jucătorii Barcei reprezintă contrabandiştii, iar poziţia balonului indică locul unde sînt armele în clipa derulării partidei. Cînd pasează mingea, Messi le transmite rebelilor că marfa a ajuns la ei". Păcat pentru sirieni că golul a fost anulat!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează