INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INTER

Terorizat psihic de Inter, Sneijder vrea să dea clubul în judecată: ”Nu semnezi, nu mai joci!”

Articol de - Publicat luni, 26 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 25 noiembrie 2012 22:03

Refăcut după ruptura musculară, olandezul nu e folosit întrucît refuză prelungirea acordului scadent în 2015, Inter presîndu-l să-şi reducă salariul de 6 milioane de euro


Nu mai joacă de două luni la Inter, deşi e cel mai bine plătit din lotul nerazzurrilor. Wesley Sneijder a scăpat de ultima ruptură musculară şi e gata să reintre, însă Stramaccioni a primit ordin să-l ignore. Furios, mijlocaşul olandez de 28 de ani vrea să mute cazul la tribunal, reclamînd că e terorizat psihic!

"Dacă nu semnezi, nu mai joci!" e mesajul primit de Sneijder şi agentul său, prin oferta de prelungire a actualului contract scadent în iunie 2015. Patronul Moratti încearcă, de fapt, să-l forţeze să accepte reducerea salariului, situat acum la 6 milioane de euro pe sezon. Mingea e în terenul batavului, care caută să tragă de timp, aşteptînd să reapară o propunere de lux în iarnă, de la Anji sau Man. United!

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (3)
gabonne1982
gabonne1982  •  26 Noiembrie 2012, 11:52

foarte bine ai face.Sezonul trecut a avut cele mai mici note din tot lotul lui Inter.In loc sa traga tare in vara,el isi facea iluzii cu transferuri pe la City sau United.Revino cu picioarele pe pamant ca de multa vreme cam iei banii de pomana la Inter

adi_heydrich
adi_heydrich  •  26 Noiembrie 2012, 11:24

GIGI.....Achizitii de iarna KAKA si SNAIJDER!!!! Scoate banii!!!!!!!

carp01
carp01  •  26 Noiembrie 2012, 11:20

moratti ... curat ca lacrima.haha haha

Vezi toate comentariile (3)
Comentează