INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  NU SCAPĂ NICI ÎN CUPĂ

Terry şi Bridge se pot întîlni de 3 ori într-o săptămînă!

Articol de - Publicat luni, 15 februarie 2010 00:00

Soarta face ca drumurile celor doi foşti colegi de la Chelsea să se întîlnească mult mai des decît şi-ar dori. După ce Fabio Capello nu va avea de ales şi va trebui să-i bage titulari în amicalul Angliei cu Egipt, din 3 martie, Terry şi Bridge au mari şanse să fie adversari în Cupă!

 

Conform tragerii la sorţi, Chelsea o va înfrunta în sferturile de finală ale competiţiei pe învingătoarea dintre Manchester City şi Stoke, meci care se rejoacă după ce pe terenul echpei lui Mancini a fost 1-1. Acest posibil duel dintre Bridge şi Terry ar veni la o săptămînă după partida directă din Premier League şi la cîteva zile după testul de pe Wembley cu Egipt.

 

John Terry, căpitanul lui Chelsea, şi-a pierdut banderola la echipa naţională, în urma scandalului sexual iscat după ce s-a aflat că şi-a înşelat nevasta cu fotomodelul francez Vanessa Perroncel, logodnica lui Wayne Bridge. Scandal care s-a lăsat cu despărţirea fundaşului lui Manchester City de Vanessa şi cu o deplasare de urgenţă a lui Terry în Dubai pentru împăcare cu nevasta înşelată.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează