INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Tito se întoarce! » Operat acum 14 zile, Vilanova ar putea sta duminică pe banca Barcelonei

"Am încheiat 2012 jucînd o partidă de tenis cu o persoană specială. La mulți ani tuturor!" este mesajul pozei postate pe twitter de Adria Vilanova alături de tatăl său

Articol de - Publicat joi, 03 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 02 ianuarie 2013 20:28

După ce pe 20 decembrie i-a fost extirpat un ganglion cu potenţial canceros, antrenorul de 44 de ani a apărut ieri la antrenamentul catalanilor şi nu vrea să rateze derbyul cu Espanol.

Tito Vilanova se recuperează extraordinar. Fanii Barcelonei ar putea avea o uriaşă surpriză duminică: tehnicianul liderului din Primera e hotărît să revină pe bancă, la importantul derby catalan cu Espanol! Cu numai o zi înainte să înceapă tratamentul de 6 săptămîni de radio şi chimioterapie, necesar după operaţia suferită pe 20 decembrie pentru a i se îndepărta un ganglion cu potenţial pericol cancerigen.

Vilanova i-a uimit pînă şi pe medici. În ultima zi din 2012 a jucat tenis cu fiul său, iar ieri a reapărut la antrenamentul Barcei. Dar n-a condus şedinţa de dimineaţă, doar a venit să-i salute pe Puyol, Pique, Xavi şi alţi şase elevii ai săi care aseară au evoluat pentru selecţionata catalană în amicalul cu Nigeria.

Operat prima dată în noiembrie 2011, cînd i-a fost extirpată o tumoare malignă descoperită la glanda parotidă, Tito (44 de ani) are contract pe două sezoane cu Barca, reuşind cel mai bun start din istoria Primerei, cu 46 de puncte în 16 etape, e calificat în "optimile" Ligii Campionilor şi ale Cupei Spaniei.

Îl înscriu pe Abidal!
Barcelona este gata să anunţe primul transfer din 2013: Eric Abidal va fi înscris cît de curînd la Ligă! Francezul cu numărul 22 pe tricou are acordul medicilor să joace, recuperîndu-se miraculos după un transplant de ficat făcut în aprilie 2012, o a doua operaţie după intervenţia din mai 2011, cînd i-a fost extirpată o tumoare la acelaşi organ. "Vreau să revin pentru că sînt dator Barcelonei", a declarat Eric.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează