INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ÎNTRE NEVESTE

Toni către Victoria Beckham: "Să-i dau papucii lui Terry?"

Articol de - Publicat marti, 09 februarie 2010 00:00

Soţia lui John Terry, Toni Poole (foto), i-a cerut sfatul Victoriei Beckham după ce presa a dezvăluit relaţia pe care căpitanul lui Chelsea a avut-o cu topmodelul Vanessa Perroncel.

 

"Victoria, ce dracu' să fac? Să-i dau papucii lui JT?", a întrebat Toni. Trecută şi ea printr-o experienţă asemănătoare, cînd despre David s-a scris că a avut o aventură cu asistenta personală, Rebbeca Loos, fosta Spice Girl a îndemnat-o să nu se pripească: "Trebuie mai întîi să stai de vorbă cu John şi să vedeţi împreună dacă vă mai puteţi salva căsnicia. Sau dacă mai vreţi. Oricum, săptămînile care urmează vor fi un calvar pentru tine".

Victoria Beckham a ajutat-o şi pe Cheryl Cole să-şi refacă relaţia cu Ashley, în 2008, după ce s-a scris că fundaşul lui Chelsea s-a culcat cu o coafeză. Ea e foarte respectată printre soţiile şi iubitele jucătorilor de la "naţionala" Angliei, care-o consideră un fel de lider al lor.

 

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (9)
 •  09 Februarie 2010, 15:27
Postat de pe 09 Februarie 2010, 14:53

@raszvan: Da' tu de unde stii cum da JT din fund?!? Ti-a tras-o si tie? :))

era o gluma, asa ar fi trebuit sa zica Victoria off e grele.

 •  09 Februarie 2010, 15:22

numa niste curve toate

 •  09 Februarie 2010, 15:13

nu-i rea nevasta, dar mai buna vanessa

Vezi toate comentariile (9)
Comentează