INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DEZVĂLUIRE

Torres se teme că-şi ruinează sănătatea în Anglia

Articol de - Publicat duminica, 25 aprilie 2010 00:00

După un sezon în care problemele la genunchi l-au ţinut multă vreme pe tuşă, Fernando Torres îşi face griji pentru sănătatea sa.

 

Internaţionalul spaniol le-a mărturisit jurnalişilor că se teme să nu se aleagă cu afecţiuni cronice, care să-l macine tot restul vieţii, dacă mai rămîne în Anglia.

"Premiere League e un campionat extrem de dur. Cu siguranţă cel mai dur din Europa. Poate pune la pămînt un jucător", a spus atacantul lui Liverpool.

El îi admiră pe Lampard şi pe Terry "pentru că joacă de cînd se ştiu în această ligă şi rezistă atît de bine şi acum. Eu sînt abia la al treilea sezon aici şi uite ce probleme am. Nu vreau să-mi imagineaz cum voi arăta în cinci, şase ani dacă o să continuu să evoluez în Anglia".

Torres s-ar putea să nu fie nevoit s-o facă. Îl vor Juventus, Real şi Barcelona, iar Liverpool l-ar putea vinde din cauza crizei financiare pe care o traversează.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
 •  25 Aprilie 2010, 18:11

Hai sa zicem macar ca e al doilea sezon...

 •  25 Aprilie 2010, 13:24

Ramai acolo unde esti ! adica in Spania la Barcelona ! acolo e loc ptr tine ! sper ca intr-o zi sa te vad in tricoul Barcei !

 •  25 Aprilie 2010, 12:07

sa mearga la Barcelona, ca s-asa uraste Realul. Poate scapa fanii Barcei de capcaunu ala care este nul fata de ceea ce facea Eto'o sezonul trecut. In opinia mea,Torres e cel mai bun atacant din lume,avand in vedere ca Messi nu e neaparat atacant.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează