INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  POLONIA

Torţă vie! » Momente de groază la Wroclaw. Un poliţist i-a dat foc unui fan cu un spray lacrimogen

Articol de - Publicat miercuri, 30 aprilie 2014 00:00 / Actualizat marti, 29 aprilie 2014 23:05

Suporterul ghinionist s-a aprins de la flăcările torţei pe care o purta, în momentul în care conţinutul dozei i-a ajuns pe haine

Un spray cu gaze lacrimogene şi o făclie erau cît pe ce să producă o tragedie, sîmbătă, pe stadionul din Wroclaw. În timpul meciului dintre Slask şi Zaglebie Lubin (1-0), un fan al oaspeţilor care purta torţa s-a cocoţat la un moment dat pe gardul ce despărţea două sectoare de tribună. Poliţistul aflat foarte aproape de partea cealaltă s-a grăbit să intervină, dar n-a realizat ce combinaţie letală pot crea conţinutul spray-ul său şi flăcările.

Şi a pulverizat în direcţia nefericitului suporter, care a luat foc instantaneu. În stadion s-au auzit ţipete de groază, nimeni nu mai privea la ceea ce se întîmpla pe gazon. Norocul ghinionistului? Pe cît de repede îl cuprinseseră flăcările, pe atît de repede s-au şi stins. Iar cîteva zeci de secunde mai tîrziu a escaladat din nou gardul!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
cristid.
cristid.  •  30 Aprilie 2014, 20:13

ACAB!

vladutz13
vladutz13  •  30 Aprilie 2014, 11:56

Wow, incredibila imaginea. Politistul ala e un imbecil, poate ar trebui dat afara... a avut noroc ca nu a fost suficient spray ca sa ia foc de-a dreptul huliganul ala.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează