INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA WIGAN - MAN. UNITED 0-2

Tot ei!

Articol de - Publicat luni, 12 mai 2008 00:00

Ca şi în 2007, “diavolii” sînt campioni. Au 17 titluri, 10 cu Ferguson.

Manchester e numărul 1 în Insulă. A măcinat-o pe Arsenal şi a cîştigat duelul final cu Chelsea. Merita să fie campioană. A 10-a oară cu Sir Alex Ferguson pe bancă.

A fost 2-0 în ultima etapă la Wigan şi, cum Chelsea a remizat acasă (1-1 cu Bolton), “diavolii” au avut două puncte diferenţă la sfîrşit: 87-85.

Dar ce luptă a fost ieri. Wigan nu s-a predat, cum se specula. A încercat s-o surprindă pe United, a pus-o în pericol de cîteva ori, în special la fazele fixe, ar fi putut obţine şi un penalty, dacă arbitrul Bennett ar fi văzut henţul lui Ferdinand. Totuşi, valoarea a făcut diferenţa. Tînărul Ronaldo (Gheata de Aur a Europei, 31 de goluri în Premier League), şi bătrînul Giggs (758 meciuri la MU) au înscris pentru al 17-lea titlu din istorie: 0-2.

În acest timp, Chelsea se auto­dis­trugea. După un sfert de oră, Cech s-a ciocnit violent cu Terry,sco­ţîndu-şi din joc căpitanul, cu u­mărul dislocat. Apoi, Şevcenko a des­chis scorul, însă, aflînd rezul­ta­tul de la Manchester, albaştrii au căzut. Şi au fost egalaţi.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
 •  12 Mai 2008, 15:23

se vede ca n-ai deschis dictionarul decat pe jumatate cand ai tradus articolul.Terry a suferit o accidentare la cot (elbow) nu la umar. "Chelsea FC are hopeful that captain John Terry will be fit for the UEFA Champions League final despite the defender sustaining a dislocated elbow in the 1-1 draw against Bolton Wanderers FC." http://www.uefa.com/competitions/ucl/news/kind=1/newsid=694390.html

 •  12 Mai 2008, 13:47

BV BV BV ar fi si pacat daca nar lua si C.L BV lor sai bata bine pe saraciile lui Chelsea care nus chiar toti saraci :P

 •  12 Mai 2008, 13:04

GLORY, GLORY MAN UNITED!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează