INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHELSEA - MANCHESTER CITY 0-0

Toţi fanii contra lui! » Suporterii lui Chelsea l-au contestat pe Benitez încă de la primul meci

Articol de - Publicat luni, 26 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 25 noiembrie 2012 21:54

De-abia numit manager la Chelsea, Rafa Benitez a fost insultat şi fluierat ieri de propriii suporteri. Şi echipa a căzut pe 4!


Fanii lui Chelsea n-au uitat că Benitez, 52 de ani, a antrenat-o pe rivala Liverpool între 2004 şi 2010. Şi l-au întîmpinat ieri, la debutul lui Rafa pe "Stamford Bridge", cu fluierături, insulte şi pancarte cu mesaj clar: "Afară!". Iar în minutul 16 (numărul purtat pe tricou de Roberto Di Matteo cînd era jucător), suporterii i-au scandat numele fostului manager italian. Cel care a cîştigat Liga în vară, fiind însă demis săptămîna trecută, după 0-3 cu Juventus în Champions.

Benitez e îngrijorat. Jocul albaştrilor n-a convins nici ieri, la 0-0 cu Man. City, iar punctele pierdute au făcut-o să mai cadă un loc. E pe 4, la cinci puncte de liderul ManU.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
blaustein
blaustein  •  26 Noiembrie 2012, 12:02

Nu prea as fi de acord ca echipa nu a convins ieri. A fost un meci foarte greu, ambele echipe au jucat bine, s-au organizat excelent. City a avut mai multe ocazii insa doar una f mare as zice eu, la capul lui Aguerro. Si Chelsea a avut ocazii bune, dar Torres e cel mai mare egoist care l-am vazut ever. Trebuie neaparat un atacant care sa-i faca concurenta, pt ca Sturridge nu poate acest lucru, Lukaku e imprumutat. Cavani, parerea mea, ar fi cel mai bun la momentul asta. Astept cu interes urmatoarele meciuri si sper victorii. Dan mai are de papat pana sa ajunga la Chelsea. O figura frumoasa cu Dinamo Moscova(trofeu, Europa) si poate o exp in Anglia, desi nu neaparat.

adi_heydrich
adi_heydrich  •  26 Noiembrie 2012, 11:17

Intrebare....Cine il vrea pe Dan Petrescu la Chelsea?? Ma refer la cei din tara, la suporteri, iubitorii fotbalului....

chivu_ionut2007
chivu_ionut2007  •  26 Noiembrie 2012, 10:56

sa vedem ce o sa faca Dan Petrescu cand o sa ajunga al Chelsea..fiindca o sa ajunga...sigur !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close