INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RACING SANTANDER - REAL MADRID, AZI, ORA 20:00

Toţi ochii sînt aţintiţi asupra lui Sergio Canales

Articol de - Publicat duminica, 04 aprilie 2010 00:00

Fără Sergio Ramos şi Xabi Alonso, suspendaţi, Real Madrid întîlneşte în această seară, de la ora 20:00, pe Racing Santander. Toţi ochii sînt îndreptaţi asupra lui tînărului de 19 ani Sergio Canales, jucătorul gazdelor care a semnat un contract pe 6 sezoane cu adversara de azi, iar din vară urmează să se mute la Madrid.

În tur, formaţia lui Pellegrini s-a impus cu 1-0, iar Racing Santander a acuzat arbitrajul, după ce Ramirez Dominguez, "centralul" partidei, a anulat un gol valabil al lui Sergio Canales.

Antrenorul lui Racing, Miguel Angel Portugal, spune că jucătorii săi sînt foarte motivaţi şi au resursele necesare pentru a produce surpriza contra Realului. "Nu va fi uşor, au un atac imprevizibil, trebuie să contracarăm jocul lor şi să-i supunem unei presiuni maxime, pentru a le face viaţa grea".

Despre Sergio Canales, Portugal a spus: "E un profesionist adevărat, orice jucător dă totul atunci cînd joacă împotriva unuia dintre granzi. Sergio vrea să cîştige în faţa Realului, dacă va avea ocazia să marcheze, o va face, iar dacă va rata şanse cu singuranţă nu va fi din cauza faptului că din vară e jucătorul Realului", a spus Portugal.

De partea cealaltă, Manuel Pellegrini, spune că se gîndeşte doar la această partidă, pe care o consideră dificilă: "Vreau să cîştigăm meciul cu Racing, e nevoie să avem un ritm bun al jocului pe toată durata partidei. Nu mă gîndesc la derby-ul cu Barcelona, titlul nu se va decide în acel meci".

 

 

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (1)
 •  04 Aprilie 2010, 15:57

Canales nu se va muta din vara pe Bernabeu. Va efectua pretemporada cu Real Madrid dar va mai ramane inca un sezon sub forma de imprumut pe El Sardinero.Comentarii LIVE si reactii de la acest meci pe realmadrid . footballclub . ro

Vezi toate comentariile (1)
Comentează