INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AJUTOR ENGLEZ PENTRU GOE

Tottenham îl face titular pe Goian la Palermo?

Articol de - Publicat sambata, 16 ianuarie 2010 00:00

Bătaie mare pe danezul Kjaer. Cluburile din Premier League îl curtează insistent pe tînărul stoper al lui Palermo, echipa antrenată în debutul acestui sezon de Walter Zenga şi Massimo Pedrazzini. Tottenham s-a alăturat listei celor interesaţi de blondul fundaş de 20 de ani, pentru care londonezii ar plăti suma de 12 milioane de lire sterline, circa 13,5 milioane de euro.

Numai că echipa lui Harry Redknapp are rivali pe măsură, internaţionalul nordic fiind dorit de Manchester United şi Manchester City. Kjaer mai are 3 ani de contract cu Palermo, dar pentru o superofertă patronul Zamparini n-ar zice nu unui transfer. Iar în acest caz, Dorin Goian ar ajunge titular în centrul defensivei lui Delio Rossi, alături de Bovo.

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (2)
 •  16 Ianuarie 2010, 15:07

free soccer games here f u n - f o r - free . f o r u m z . r o

 •  16 Ianuarie 2010, 14:57

acest jucator e foarte bun...lam vazut in 3-4 meciuri da joaca perfect chiar dak are doar 20 d ani..sper sa il ia barcelona..:)

Vezi toate comentariile (2)
Comentează