INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Transfer OFICIAL la Manchester City! 65 de milioane de euro pe coșmarul lui Dinamo

Getty / Guliver Images
Getty / Guliver Images

Articol de GSP - Publicat luni, 29 ianuarie 2018 19:04

Manchester City reușește să dea lovitura pe piața transferurilor. Pep Guardiola l-a transferat pe Aymeric Laporte (23 de ani), căruia englezii i-au achitat clauza de reziliere.

Fundașul de la Bilbao o costă pe Manchester City 65 de milioane de euro, anunță marca, iar fotbalistul va fi prezentat oficial mâine.

Sunt șanse minime să-l vedem pe teren la meciul cu West Brom, însă ar putea debuta în weekend, când Manchester City o întâlnește pe Burnley.

Laporte completează linia de fundași scumpi ai cetățenilor. E cel mai costisitor, însă nici colegii din defensivă n-au fost ieftini. Mendy și Walker au costat-o împreună pe City aproximativ 110 milioane de euro.

Internaționalul francez a adunat 222 de meciuri la Athletic Bilbao și a înscris 10 goluri. Unul dintre ele e cu Dinamo, în Europa League (Detalii + VIDEO aici).

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
christiano0
christiano0  •  30 Ianuarie 2018, 14:11

Cosmarul lui Dinamo =))))) unul din sutele =))))))

kwd2015
kwd2015  •  29 Ianuarie 2018, 20:51

cosmarul lui dinamo se zice de fapt... comarurile lui dinamo. si alea sunt ggigi nehecali, ca stati cu el in gura non stop, lipsa in ciampians lig, performanta sportiva, popicii aia speciali, taierea supei de la rin si in final, ultimul cosmar al lui dinamo.... eternul loc 7,

1roman
1roman  •  29 Ianuarie 2018, 19:29

"[...] fotbalistul va fi prezentat oficial mâine. [...] Internaționalul francez a adunat 222 de meciuri la Manchester City și a înscris 10 goluri." SUNTETI NISTE PAMPALAI!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează