INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Transfer ratat pentru PSG » Noua perlă a Franței rămâne la Monaco

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de Florin MateiJURNALISPORT - Publicat joi, 17 august 2017 15:52

După transferul răsunător al lui Neymar, PSG continuă să caute noi jucători cu ajutorul cărora să creeze o echipă franceză de ”galactici”.

Următorul fotbalist vizat de echipa din capitala Franței a fost Kylian Mbappe, tânăra revelație din sezonul trecut de Ligue 1 și Champions League, presa din Hexagon anunțând în urmă cu câteva zile că jucătorul de 18 ani o va părăsi pe AS Monaco pentru suma uriașă de 180 de milioane de euro.

Parizienii și-au schimbat însă planurile din cauza prețului mare cerut de monegasci, cheltuirea unei sume de peste 100 de milioane de euro punându-i pe aceștia în pericol în ceea ce privește regulile fair-play-ului financiar, așa că șansele ca francezul să ajungă pe Parc des Princes înainte de 2018 au scăzut dramatic.
La deznodământul acestei povești a contribuit însă și atacantul, care se teme că dacă va merge la o echipă mai mare își va pune în pericol șansele de a juca la Cupa Mondială din Rusia, preferând să rămână un jucător de bază la o echipă fără presiune, așa cum este clubul din Monte Carlo.

”Vrea să ajungă la o echipă competitivă, dar la Monaco poate continua să progreseze și nici nu ar îndura presiunea de care ar avea parte la PSG”, a declarat Luis Fernandez, directorul sportiv al academiei de tineret a francezilor.

Fii parte din redacția noastră! Participă la Jurnalisport – proiect inovativ GSP, susținut de Google. Aici ai toate detaliile!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează